Olasz lapértesülés szerint a Milan is szemet vetett a Schalke középpályására, Leon Goretzkára. A 22...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/12/nemetorszagbol-erkezhet-erosites-a-kozeppalyara/' addthis:title='Németországból érkezhet erősítés a középpályára '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Németországból érkezhet erősítés a középpályára

Olasz lapértesülés szerint a Milan is szemet vetett a Schalke középpályására, Leon Goretzkára.

A 22 esztendős középpályás szerződése a jövő nyáron lejár és úgy tűnik, hogy nem áll szándékában hosszabbítani a gelsenkircheni együttessel, amelynek színeiben eddig 128 tétmeccsen 19 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. A Corriere dello Sport információi szerint a Juventus mellett a Milan is szeretné soraiban tudni a fiatal német válogatott középpályást, azonban állítólag az angol és a spanyol élvonalból is érdeklődnek iránta.

A Milan 12 fordulót követően a 7. helyen áll a bajnokságban és 9 pont a hátrány a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyhez képest. A vezetőség célja, hogy a csapat a következő szezonban szerepeljen a legrangosabb kupasorozatban, éppen ezért már a télen megpróbálkozhatnak Goretzka szerződtetésével. Az olasz napilap szerint a piros-feketék készen állnak januárban egy 10 millió eurós ajánlatot tenni a német középpályás játékjogáért.

Goretzka piaci értékét a transfermarkt.de oldal mintegy 23 millió euróra becsüli.

Címkék: ,

A szerző: norberto012