Állítólag a firenzeiek nyitottak arra, hogy akár Luca Antonelli is az üzlet része legyen.

Nikola Kalinic egyre közelebb a Milanhoz

Olasz sajtóinformációk szerint a Milan hajlandó 20 millió eurót plusz további bónuszokat fizetni Nikola Kalinic játékjogáért a Fiorentinának.

Továbbra is csatárt keres a vezetőség és mint arról néhány nappal ezelőtt beszámoltunk, a Radamel Falcaóért tett 30 millió eurós ajánlatot visszautasította a Monaco, így a kolumbiai csatár neve szinte biztosan kihúzható a listáról.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia szakértője szerint Kalinic közelebb került ahhoz, hogy csatlakozzon a Milanhoz és az elkövetkező 7 nap döntő fontosságú lesz a transzfer megvalósulását illetően.

Eközben Alfredo Pedulla újságíró a SportItaliától úgy tudja, hogy a Fiorentina 25+5 millió eurót kér a horvát válogatott csatárért. Állítólag a firenzeiek nyitottak arra, hogy akár Luca Antonelli is az üzlet része legyen.

A Sky szerint a Milan 20 millió eurót hajlandó felajánlani Kalinicért, de különböző bónuszok teljesülése esetén a teljes átigazolási ár elérheti a 25-27 millió eurót. Azt is tudni vélik, hogy a Fiorentina a Genoa játékosával, Giovanni Simeonéval pótolná a 29 éves horvát csatárt.

Kalinic iránt a Premier League-ben szereplő Everton is érdeklődik, de a játékos korábban egyértelművé tette: csak a Milant akarja. Kalinic az előző szezonban 42 tétmérkőzésen 20 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

Címkék: ,

A szerző: norberto012