Mircea Lucescu, a török válogatott szövetségi kapitánya a napokban Milanellóban járt és beszélt Hakan Calhanogluval....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/08/calhanoglu-nagy-dolgokat-vihet-veghez-lucescu/' addthis:title='“Calhanoglu nagy dolgokat vihet véghez” – Lucescu '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“Calhanoglu nagy dolgokat vihet véghez” – Lucescu

Mircea Lucescu, a török válogatott szövetségi kapitánya a napokban Milanellóban járt és beszélt Hakan Calhanogluval. A román kapitány szerint Calhanoglu az egyik legtehetségesebb török játékos és fontos szereplője lehet a Milannak.

“Azért vagyok itt Milanellóban, hogy találkozzak Hakannal. Őt tartják Törökország egyik legtehetségesebb játékosának. Ezt követően Barcelonába megyek, hogy Arda Turannal beszéljek, majd pedig Németországba. Fontos, hogy megismerjük a játékosokat, mielőtt megkezdenénk a felkészülést az Ukrajna elleni mérkőzésre. Köszönöm Montellának a lehetőséget, mert amikor felhívtam, azonnal lehetővé tette számomra ezt a találkozót. Első benyomások? Kiváló benyomást keltett bennem. Hakan egy okos játékos, aki vissza akarja juttatni klubját a csúcsra és biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni fog.” – mondta Lucescu szövetségi kapitány.

“Calhanoglu megkezdte az olasz nyelv tanulását és ez azt jelenti, hogy egyből be akar illeszkedni. Ettől eltekintve a technikai és erőnléti tulajdonságai a legfontosabbak.”

Lucescut arról is kérdezték, hogy szerinte Calhanoglu fontos szerepet tölthet-e be a Milan történelmében.

“Miért is ne? Ő egy nagyon tehetséges játékos. Nagy dolgokat vihet véghez a Milanban. Reméljük, hogy ő lesz az a játékos, akiben mindenki reménykedik. Tudja, hogyan kell nagyon jól játszani. Remélem, hogy az idei szezon jobban fog alakulni a Milan számára, mint a legutóbbi. Bízom abban, hogy a piros-feketék harcolni fognak a Scudettóért a Juventusszal, az Interrel és a Romával. Képesek rá és meg tudják csinálni. Meggyőződésem, hogy a Milan jól fog teljesíteni a Shkendija ellen és sikeresen továbbjutnak a csoportkörbe.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012