Marco Fassone, a klub vezérigazgatója beszélt a Gianluigi Donnarumma szerződéshosszabbítása körül kialakult helyzetről. Az olasz...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/19/fassone-nyitva-all-az-ajtonk-donnarumma-elott/' addthis:title='Fassone: “Nyitva áll az ajtónk Donnarumma előtt” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fassone: “Nyitva áll az ajtónk Donnarumma előtt”

Marco Fassone, a klub vezérigazgatója beszélt a Gianluigi Donnarumma szerződéshosszabbítása körül kialakult helyzetről. Az olasz szakember szerint a 18 éves kapus két nappal a bejelentés előtt biztosította őket, hogy maradni szeretne a Milanban.

“Donnarumma döntése az volt, hogy nem hosszabbít szerződést. Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettünk, következetesek voltunk. Tettünk egy jelentős ajánlatot és több alkalommal is megmutattuk szeretetünket Donnarumma iránt. Tényleg nem tudom, ennél többet mit adhattunk volna Gigiónak, hogy örömmel maradjon. Csalódottak vagyunk, hogy Donnarumma döntése ilyen reakciókat váltott ki. Minden egyes alkalommal amikor beszéltem vele, mindig éreztem, hogy Gigio imádja a Milant és maradni akar. Úgy érzem, hogy a döntést Raiola hozta, amelyben Gigio a szenvedő fél. Nyitva áll az ajtónk a további tárgyaláshoz Raiola előtt. Július 3-ig adtunk időt a játékosnak, hogy újra megfontolja az ajánlatot, de utána tovább kell lépnünk és adott esetben megkeresni a helyettesét. Idővel eldől, hogy mégis hosszabbít, vagy sem.” – mondta Fassone.

Mino Raiola, a játékos ügynöke szerint a klub azzal fenyegetőzött, hogy a lelátóra küldi Donnarummát egy szezonra, amennyiben nem írja alá az új szerződést.

“Nem volt semmi fenyegetés. Az álláspontunk egyértelmű: Donnarumma nem eladó és Montella kezében a döntés. Ami engem illet, akár az összes meccsen pályára léphet. Mindazonáltal nem vállalhatunk kockázatot, új kapust kell keresnünk. Nem várhatunk, mert Gigio szerződése lejár és időben kell reagálnunk az átigazolási piacon. Mit tehettem volna, ha augusztus közepén azt mondja, hogy nem akar hosszabbítani? Különben is, két hónapjuk volt arra, hogy gondolkozzanak.”

“Mindig amikor telefonon vagy személyesen beszéltünk, Gigio biztosított minket, hogy maradni akar. Így volt ez két nappal a Raiolával való találkozó előtt.”

“A szurkolók kritikája érthető. Biztosíthatom a játékost és Raiolát afelől, hogy a Milan mindent megtesz azért, hogy megnyugtassa és megvédje a játékosokat.”

Címkék:

A szerző: norberto012