A legfrissebb hírek szerint a Juventus a Milan olasz válogatott védőjével, Mattia De Sciglióval pótolná...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/19/de-sciglio-ismet-a-juventus-celkeresztjeben/' addthis:title='De Sciglio ismét a Juventus célkeresztjében '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

De Sciglio ismét a Juventus célkeresztjében

A legfrissebb hírek szerint a Juventus a Milan olasz válogatott védőjével, Mattia De Sciglióval pótolná a távozóban lévő Dani Alvest, aki a nyáron a Premier League-be szerződhet.

Könnyen elképzelhető, hogy De Sciglio milánói pályafutása a végéhez közeledik, ugyanis a hírek szerint nem áll szándékában meghosszabbítani a 2018 nyarán lejáró szerződését. Emellett Ricardo Rodriguez személyében komoly vetélytárs érkezett az olasz védő számára a védelem bal oldalára, a jobb oldalra pedig Andrea Conti a kiszemelt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus készen áll 10 millió eurót fizetni De Sciglióért, a Milan azonban ennek a dupláját, azaz 20 millió eurót kér. A lap hozzáteszi, hogy a torinói együttes Dani Alves helyére szerződtetné a 24 éves 31-szeres olasz válogatott védőt. Angol, olasz és spanyol sajtóértesülések szerint is jó esély van arra, hogy Alves a nyáron 1 év után elhagyja a Juvét és csatlakozik a Pep Guardiola által vezetett Manchester Cityhez.

Állítólag a Juvénál a prioritás De Sciglio, az alternatívák: Hector Bellerin, Matteo Darmian és Joao Cancelo

Ugyanakkor nem a Juventus az egyetlen klub, amely érdeklődik De Sciglio iránt. Korábbi hírek szerint a Napoli is szeretné soraiban tudni a védelem bal és jobb oldalán egyaránt bevethető védőt, aki 2011 óta összesen 133 tétmérkőzésen lépett pályára a Milanban.

Címkék: ,

A szerző: norberto012