Olasz sajtóhírek szerint a Milan nemrég felvette a kapcsolatot az U20-as utánpótlás-válogatott Alessandro Plizzari ügynökével,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/16/plizzari-2021-nyaraig-hosszabbithat-a-milannal/' addthis:title='Plizzari 2021 nyaráig hosszabbíthat a Milannal '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Plizzari 2021 nyaráig hosszabbíthat a Milannal

Olasz sajtóhírek szerint a Milan nemrég felvette a kapcsolatot az U20-as utánpótlás-válogatott Alessandro Plizzari ügynökével, hogy meghosszabbítsák a fiatal kapus egy év múlva lejáró szerződését.

Plizzari ebben a szezonban került fel az első csapathoz az utánpótlásból és rendkívül tehetségesnek tartják.

A 17 esztendős kapus néhány nappal ezelőtt az U20-as világbajnokság bronzmérkőzésén a tizenegyespárbajban két büntetőt fogott Uruguay ellen, így az olasz U20-as válogatott a harmadik helyen végzett a tornán. A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Milan vezetősége kapcsolatba lépett Plizzari ügynökével, hogy a szerződésének meghosszabbításáról tárgyaljanak.

Állítólag Tullio Tinti, a játékos ügynöke pozitív visszajelzést adott és Plizzari szívesen hosszabbítana.

Plizzari jelenlegi szerződése 1 év múlva, azaz 2018 júniusában jár le és a vezetőség várhatóan egy 3 évre szóló kontraktust kínál neki. A szabályok értelmében 18 éven aluli játékossal nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést kötni, Plizzari pedig jövő márciusban lesz nagykorú.

Címkék:

A szerző: norberto012