Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint hétfő reggel orvosi vizsgálatokon vesz részt a Milannál az FC Porto...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/11/portugal-valogatott-csatar-a-milan-celkeresztjeben/' addthis:title='André Silva hétfőn orvosira érkezik – sajtóhír '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

André Silva hétfőn orvosira érkezik – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint hétfő reggel orvosi vizsgálatokon vesz részt a Milannál az FC Porto csatára, André Silva.

Vasárnap este Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia szakértője és a MilanNews.it internetes oldal arról számolt be, hogy Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli sikeres tárgyalást folytatott Milanellóban Jorge Mendes ügynökkel a 21 éves portugál válogatott csatárról. Silva személyesen jelen volt a tárgyaláson és elfogadta a piros-feketék ajánlatát.

A tervek szerint André Silva hétfő reggel vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon a Madonnina klinikán.

Korábban írtuk:

A legfrissebb hírek szerint a Milan egy 36 millió eurós ajánlatot tett a portugál élvonalban szereplő FC Porto csatáráért, André SIlváért.

A 21 éves középcsatár ebben a szezonban 32 meccsen 16 gólt szerzett és 6 gólpassz osztott ki a portugál bajnokságban, továbbá a Bajnokok Ligájában 5 alkalommal volt eredményes. Emellett Silva a 2018-as világbajnoki-selejtezőben 6 meccsen 6 gólt lőtt a válogatottban. Nem titok, hogy a Milan vezetőségének eltökélt szándéka a támadó-szekció megerősítése és eddig Álvaro Morata, Andrea Belotti illetve Pierre-Emerick Aubameyang neve volt képben, azonban most úgy tűnik, hogy André Silva személyében újabb csatár került fel a kívánságlistára.

A Diario de Notícias portugál napilap szerint a Milan elöljárói ezen a héten találkoztak Jorge Mendes játékosügynökkel, aki többek között André Silva képviselője is. Állítólag a piros-feketék megtették első, 36 millió eurós ajánlatukat a Portónak a fiatal csatár játékjogáért. Alfredo Pedulla, a SportItalia szakértője szerint Silva a Milan egyik fő célpontja.

André Silva tavaly nyáron írt alá egy hosszú távra szóló szerződést a Portóval és a megállapodás értelmében egy 60 millió eurós kivásárlási záradék szerepel a kontraktusában. A Milan abban bízik, hogy a portugál együttes hajlandó lesz megválni Silvától 10 millió euróval alacsonyabb áron, az FFP szabályaival kapcsolatos problémák miatt.

Állítólag a rossoneri mellett a Roberto Mancini vezette Zenit Szentpétervár is érdeklődik iránta.

Silva alapvetően középcsatár, viszont a támadósor jobb oldalán is bevethető. Szerződése 2021-ig szól a Portóval.

Címkék: ,

A szerző: norberto012