A 26 éves védő az első nyári érkező.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/30/musacchio-a-milane-2021-nyaraig-irt-ala-hivatalos/' addthis:title='Musacchio a Milané, 2021 nyaráig írt alá – hivatalos '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Musacchio a Milané, 2021 nyaráig írt alá – hivatalos

Kedden a Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Villarreal védőjét, Mateo Musacchiót.

A 26 éves védő a múlt héten érkezett Milánóba és sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, azonban a klubváltásáról szóló hivatalos bejelentésre bürokratikus okok miatt néhány napot várni kellett. Ma délelőtt azonban a Milan bejelentette Musacchio érkezését, aki négy évre szóló szerződést írt alá a piros-feketékkel. A klub a hivatalos közleményben nem tett említést az átigazolási árról, de sajtóhírek szerint a Milan 18 millió eurót fizetett a Villarrealnak.

Musacchio a Milan első nyári szerzeménye.

Mateo MUSACCHIO
Teljes név: Mateo Pablo Musacchio
Születési idő: 1990. augusztus 26.
Születési hely: Rosario, Argentína
Nemzetiség: argentin
Életkor: 26
Poszt: védő
Szerződés: 2021. június 30.
Magasság: 182 cm

 

Musacchio 1990. augusztus 26-án született Rosario városában, Argentínában. Albán származású, de rendelkezik olasz útlevéllel. Profi pályafutását 16 esztendősen kezdte a River Plate első csapatában, majd 2009 nyarán Spanyolországba szerződött és csatlakozott a Villarrealhoz.

A 26 éves védő nyolc éven keresztül volt a spanyol klub játékosa, amelynek színeiben 249 tétmeccsen lépett pályára.

Az argentin válogatottban 2011 júniusában mutatkozott be egy Nigéria elleni felkészülési mérkőzésen és azóta 6 alkalommal öltötte magára a nemzeti csapat mezét. Musacchio a 2016/17-es idényben 23 meccsen lépett pályára a spanyol bajnokságban és 2067 percet töltött a pályán.

 

Címkék:

A szerző: norberto012