Olasz sajtóértesülések szerint a Milan megegyezett a Villarreallal az argentin válogatott Mateo Musacchio átigazolása kapcsán....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/18/a-klub-megegyezett-a-villarreallal-musacchiorol/' addthis:title='A klub megegyezett a Villarreallal Musacchióról '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A klub megegyezett a Villarreallal Musacchióról

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan megegyezett a Villarreallal az argentin válogatott Mateo Musacchio átigazolása kapcsán.

Bár a Villarreal mindent megtett, hogy meghosszabbítsa a hatszoros válogatott védő 2018 nyarán lejáró kontraktusát, a játékos inkább a Milant választja, amely a Sky Sport Italia szerint 15 millió eurót fizet Musacchióért. Ehhez az összeghez további bónuszok társulnak.

Fabrizio Romano, a Sky újságírója szerint Musacchio is beleegyezett, hogy a nyáron csatlakozzon a piros-feketékhez. A spanyol klub szerződéshosszabbítási törekvései és a Premier League-ből érkező két ajánlat ellenére Musacchio számára a Milan élvez prioritást.

Az olasz útlevéllel is rendelkező, 26 éves futballista 2009-ben a River Plate-től szerződött a „sárga tengeralattjáróhoz”, amelynek színeiben 246 mérkőzésen hét gólt szerzett. Musacchio idén 20 bajnoki meccsen lépett pályára, emellett 4 alkalommal az Európa-ligában is lehetőséget kapott.

Címkék: ,

A szerző: norberto012