Silvio Berlusconi 31 év után megvált szeretett klubjától. Az olasz üzletember tegnap levélben búcsúzott el....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/14/berlusconi-a-milan-legnagyobb-rajongoja-maradok/' addthis:title='Berlusconi: “A Milan legnagyobb rajongója maradok” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Berlusconi: “A Milan legnagyobb rajongója maradok”

Silvio Berlusconi 31 év után megvált szeretett klubjától. Az olasz üzletember tegnap levélben búcsúzott el.

“A mai napon, több mint 30 év után elhagyom a Milan elnöki pozícióját. Fájdalommal és érzelemmel teszem, de abban a tudatban, hogy a modern labdarúgásban egy család többé már nem tudja biztosítani a beruházásokat és az anyagi forrásokat ahhoz, hogy egy klub versenybe legyen a nagy európai és világszínvonalú klubokkal. Sohasem fogom elfelejteni a nagyszerű pillanatokat, amiket a Milan adott mindannyiunk számára. Soha nem felejtem el azokat az embereket, akiknek köszönhetem azt, hogy egy ilyen sikeres klub elnöke voltam. Köszönöm először is a nagy edzőknek és bajnokoknak, akik véghez vitték ezeket a győzelmeket, amelyek örökre ott lesznek a labdarúgás történelmében. Lehetetlen lenne mindenkit egyesével felsorolni, így mindannyiuknak egy nagy ölelésemet küldöm, ugyanúgy mint az igazgatói és technikai pozícióban lévő személyeknek, akik által a Milan nem csak egy csapat, hanem egy minta klub lett a világ labdarúgásában. Ezek az emberek közül meg kell említenem Adriano Gallianit, aki fáradhatatlan építője és motorja volt a Milanunknak.”

“Mindenekelőtt azonban szeretnék szívből köszönetet mondani a szurkolóinknak, a több millió rajongónak, akik megtöltötték a stadionokat és azoknak, akik ugyan fizikailag messze voltak, de a szimpátiát és a lelkesedést tekintve közel voltak hozzánk. Mindent megnyertünk velük, amit csak lehet. Nélkülük a győztes Milanunk nem jött volna létre.”

“Ha elhagyom az összes irányítási és képviselői pozíciót, akkor is örökre a Milan legnagyobb rajongója maradok, ahogy gyerekkoromban az édesapám megtanított szeretni a csapatot. Az új vezetőknek a jókívánságaimat küldöm és remélem, hogy képesek lesznek elérni még rendkívülibb eredményeket, mint amit mi megtettünk.”

“Nagy sikereket és teljes szívemből a legjobbakat kívánom azoknak, akik maradnak – a játékosoktól, az edzőn és a klub alkalmazottjain keresztül az összes szurkolóig. Remélem, hogy mindannyian megvalósítják álmaikat a sportban és az életben egyaránt.”

“Még egyszer köszönöm mindenkinek, Silvio Berlusconi.”

A szerző: norberto012