Nem elég, hogy az AC Milan vergődik az olasz bajnokságban, itt a  következő sokkoló hír… Silvio Berlusconi csendben, titokban feleségül  vette Francesca Pascalét, a 28 éves korábbi tévést, méghozzá saját  villájában Milánó közelében. Nem most történt az eset, állítólag három  hete…

Marythell Polanco, aki annak idején részt vett Berlusconi egykori bungabunga-partijain, nyíltan válaszolt, amikor megkérdezték tőle, mikor fog Berlusconi és Pascale összeházasodni.

„Hm. Már házasok. Nem polgári házasságot kötöttek, hanem Silvio saját kápolnájában történt a dolog. Megtehette, mert senki sem tudott erről semmit.”

„Engem is meghívtak, de nem tudtam elmenni, mert a fiammal dolgoztam. Amúgy azonban elküldtem nekik a jókívánságaimat. Október 8-án vagy 9-én házasodtak össze.”

Polanco elmondta, hogy tucatnyi bungabunga-partin vett részt Berlusconinál. Ő volt az, aki állítólaga Obama-maszkban járt el egy sztriptíztáncot, hogy felvidítsa a „Papit”.

„Higgyék el, egyedül a bungabunga az, amit nem vehetnek el tőle. A bungabungának soha sincs vége. Amíg Berlusconi él, mindig is lesz bungabunga.”

9 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Gyerekek nem tudom hogy ti hogyan érzitek, de valóban ilyen híreket kell feltenni az AC Milan rajongói oldalára?!
    Mert ebben semmi érdekeltsége nincs a csapatnak, ergo nem is értem mit keres itt egy ilyen cikk. Ne haragudjatok ha sértő a kritikám, de azért ezen az oldalon ennek a cikknek semmi helyét nem látom. Mondjuk egy Blikkben megértem hogy ilyen szennyet teregetnek, de ez most itt milyen céllal lett feltéve???