AC MILAN CLUB BUDAPEST
HIVATALOS HONLAP 1999-2010
        HÍREK        RSS       2009/10       CSAPAT       IGAZOLÁSOK     EGYESÜLET
      FŐOLDAL       LÉTESÍTMÉNYEK       TÖRTÉNELEM       MILAN JUNIOR CAMP '10       MÉDIATÁR       HÍREK ARCH.       LINKEK       CHAT       FÓRUM        BELÉPÉS

Fórum

Fórum kezdőlap  •   GY.I.K  •   Keresés  •   Profil  •   Régi fórum  •   Privát üzenetek
Rangok  •   Csoportok  •   Felhasználók  •   Moderátorok  •   Elrejtések  •   Könyvjelzők

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Printable Version
Szerző Üzenet
Omen
Moderator
Moderator

Budapest

Állapot: Offline

HozzászólásElküldve: 2009-03-07 23:17:17 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Következő hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

AL SADD-MILAN 1-2

Gólszerzők: Pato (27.), Mohamed (37.), Antonini (38.)

Al Sadd (4-4-2):
Saqr (Zaidan 80.); Rashed (Mohamed 32.), Rabia (Nasser 46.), Abdulmajed, Ayil; Feindouno, Abdulrab, Felipe (Afif 60.), Mesaad; Khalfan (Al Haydous 60.), Opoku (Soria 46.) (Hamed 75.)

Milan (4-4-2):
Abbiati (Dida 46.); Antonini (Darmian 46.), Thiago Silva, Maldini (Bonera 16.) (Senderos 46.), Favalli; Beckham (Pirlo 46.), Emerson (Viudez 60.), Cardacio (Mattioni 46.), Jankulovski (Zambrotta 46.); Pato (Inzaghi 46.), Shevchenko

Forrás: acmilan.com

Focisuli
Focisuli

Martfű

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 16:50:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Pato nagyon jó formában van mostanában.
CA-nak már lekéne mondania.

Forza Milan!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése
Moha
Válogatott
Válogatott

Salgótarján/Eger

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 16:23:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Kadosa írta:
Moha írta:
Csak egy kérdés. Mire volt jó ez a meccs? miért kellett?
forza 5 hely!!!!

Arra,hogy a cserék is játszanak!Meg a pénz miatt.Meg,hogy CAnak legyen legalább siker élménye.

aha. oké. megérte.

( Laughing )
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kadosa
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Martfű

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 14:20:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Moha írta:
forza 5 hely!!!!

Arra,hogy a cserék is játszanak!Meg a pénz miatt.Meg,hogy CAnak legyen legalább siker élménye.

Forza Milan!
Moha
Válogatott
Válogatott

Salgótarján/Eger

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 13:37:32 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

forza 5 hely!!!!
Yurku
Válogatott
Válogatott

Szeged/Kárpátalja

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 00:41:40 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Lehet h nem kellene belekezdenem, mert talán homlokegyenest mást írnék, mint vki más. Én pl Sevcsenkot is jónak véltem, ellenben 1-2 fórumtársammal. Na akkor szvsz....:
Antonini: Nem ő volt a legjobb, de nem is a leggyengébb. Mivel Őt néha-néha láthatjuk felbukkanni 1-1 tétmeccsen is, így róla kb ennyi is Smile Végül még annyi, h a gólja előtt nagyon szépen játszott össze (asszem) Jankulovszkival. Szép gól volt.

Darmian: vki azt írta itt, h ő is jól játszott. Nos nem tom, én kicsit gyengének éreztem. Kicsit gyengének és talán nem volt elég határozott bizonyos helyzetekben.

T. Silva: alig volt hibája. Szinte az egész meccsen jól játszott. Pár év és kirobbanthatatlan lesz a védelmünkből. Származásának is köszönhető, hogy igen technikás védőről beszélünk. Továbbá igen jól fejel. Minden megvan benne, ami egy klasszis védőnek kell. Csak csiszolni kell rajta.

Viudez: Igen gyors a srác. Nem mondom, h állandó kezdőnek kellene lennie, de néha néha be lehetne vetni őt is. Tudása megvan hozzá.

Cardacio: Kicsit nehezen vette fel a ritmust. Eleinte voltak eladott labdái, de aztán összekapta magát. Ő is igen gyors, de kora miatt ez nem nagy szó (:S)

Mattioni: T. Silvához hasonlítanám. Gyors, és technikás. Nem véletlenül tartják Cafu utódjának.

Ne feledjük, h ez csak egy barátságos meccs volt. Ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
LASLOGALEAZZI
Válogatott
Válogatott

Terézváros

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 00:31:25 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Yurku írta:
Viudez kb 60. perc körül jött be, Emerson helyett. Nem mondom h megváltotta a világot, de hajtott becsülettel. Volt egy hatalmas helyzete, csak akkor Pippo "lelopta" előle a lasztit. Így viszont les lett belőle. Ha Pippo nem ér bele, akkor valszeg kapura tűzi a gyorsléptű kis Viudez.

A kapott gólunk az tényleg elég gyerekes volt. Lazán bepasszolta az arab koma. Viszont ne feledjük, h ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Tétmeccsen tuti h bedaráltuk volna őket.

Yurku! Neked is kösz' a reakciót. Amúgy ha ránézek egy írásra,
utána meg hogy ki írta, tudom, hogy kinek hihetek. Nézd meg, hogy a
meccseink közben és rögtön utána, - tisztelet a kivételnek - komoly,
hozzáértő fórumozók nem írnak hozzászólásokat. Abban a felhígult
vonulatban méltatlan is lenne részt venni.
Láttam itt lejjebb, hogy téged is idegesítenek a pár szavas, semmitmondó
hsz.-ek. Nem csoda, hogy a moderátor urak törlik is jó részüket.

Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 00:25:58 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Sajnos nem láttam a meccset.
Valaki tudná értékelni (főleg Antonini, Darmian, Silva, Viudez, Cardacio, Mattioni játéka érdekelne)
Tudom, hogy voltak pontatlanságok, de a meccshiány és a nem megfelelő összeszokottság miatt inkább a bennük rejlő lehetőség, az akarat, technika, gyorsaság érdekelne.

Kicsit sok a kérés szóval ha rövidre futja azt is megköszönöm.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Yurku
Válogatott
Válogatott

Szeged/Kárpátalja

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 00:18:21 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Viudez kb 60. perc körül jött be, Emerson helyett. Nem mondom h megváltotta a világot, de hajtott becsülettel. Volt egy hatalmas helyzete, csak akkor Pippo "lelopta" előle a lasztit. Így viszont les lett belőle. Ha Pippo nem ér bele, akkor valszeg kapura tűzi a gyorsléptű kis Viudez.

A kapott gólunk az tényleg elég gyerekes volt. Lazán bepasszolta az arab koma. Viszont ne feledjük, h ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Tétmeccsen tuti h bedaráltuk volna őket.
LASLOGALEAZZI
Válogatott
Válogatott

Terézváros

HozzászólásElküldve: 2009-03-05 00:01:52 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Köszönöm a feltett videókat. Vagyis arabul: SOKRAN!
Nem láttam a mérkőzést, csak az első perceket, mert
néhányan a fórumról a "non profit egyesületünk" alapítása
miatti utolsó megbeszélést tartottuk. ÉRTETEK - ÉRTÜNK!

Végigolvasva a hsz.-eket, nem derült ki, hogy sima volt e a
győzelem, vagy a szokásos szenvedős.
Volt olyan fórumtársunk, aki hiányolta Viudez játékát, volt aki
dicsérte a gyorsaságát. Kinek higgyek? Most pályára lépett,
vagy nem? Vagy szelektálnunk kell, kinek a hsz.-eit érdemes olvasni?

Megint milyen óvodás gólt kaptunk! Az az érzésem, csak a Milannak
lehet már ilyeneket lőni.
Antonini viszont remekül tűnt fel a középcsatár helyén és oktatott a
góljával.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
billycostacurta
Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 22:49:04 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

scavy írta:
Nem tudom ki hallotta rajtam kívül, ez a JAFAL úr vmi vérfarkas lehet? Mert amikor lecserélték, kb vagy fél percen át farkaskutyaüvöltés hallatszódott. Very Happy

Kadosa ahogy én az elhangzott nevekből asszociálok, szerintem a kommentátor is csak az épp aktuális hírekből merített, amik mostanában a csapat körül felröppentek. (Carlo véleménye dinnyéről, dinnyét választották meg a 4. legcsúnyább futballistának, stb.)

Thiago Silva tényleg minden alkalommal megmutatja hogy mennyire jó már ilyen fiatalon is. Cardacio szintén jól muzsikál, ahogy nálam Antonini is. Viudezt, Strassert látnám még szívesen, vagy aki legjobban érdekelne talán az Mattioni.

ja hallottam Very Happy biztos jelzett az asszony, hogy kész a vacsi Very Happy
Giovanni
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Sopron

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 22:00:42 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Sheva szerintem jól játszott, visszatérése óta az egyik legjobb meccse volt, igaz azóta nem is igen volt kezdő. Remélem a hétvégén játszani fog. Viudez tényleg nagyon gyors volt és majdnem gólt is rúgott de a bal lába nem az igazi. Cardacio sem mozgott rosszúl végre megmutatták az uruguayiak, hogy miért is hozták őket ide. Eme papa sem volt rossz, eddig semmit sem csinélt az évben de a Samp ellen sem volt rossz ezen a bulimeccsen pedig jó volt. Sokat és pontosat passzot, de sajnos lassú mint a tetű és keveset fut. Mattioni ügyes gyors de még nem érett meg , idővel jó játékos lehet. Senderos nem a világ legjobb védője, de a jelenlegi keretből nem lóg ki, Kaladzenál sokkal jobb és a fizikális adottságit jól kamatoztatja, viszont egy az egy ellen folyamatosan verik, nem egy technikás srác de meggondolnám azért, hogy visszaküldjem e ha már fizettek érte 4 milliót. A két kapus jó volt. Összességében nem volt rossz a csapat jó volt a fiatalokat játszani látni.
milanroli
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 21:59:14 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Gólok:
link
milanroli
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 21:52:02 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

billycostacurta írta:
Hát a mai ground meccs után nekem Darmian és Mattioni játéka tetszett nagyon. Magabiztosak voltak és Darmiannnek voltak nagyon nagy beadásai.
Sheva pedig, szörnyű ezt leírni de tényleg nulla volt. Silva nekem felemás volt, valahogy voltak nagyon béna megmozdulásai meg első osztályú szerelései is. Ha a hibákat kijavítják nála nyárig akkor remek lesz. Antonini gólja meg szép volt csak jó lenne ha meccsen is nyomna ilyet, sajnos nem sok esélyt látok rá.

Kb. annyira volt nulla mint bárki más,inkább pozitívan lógott ki a csapatból.
zila
Válogatott
Válogatott

Diószeg, Szlovákia

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 21:49:46 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

nathaniel írta:
SuperPippo írta:

Adott egy önzetlen gólpasszt pl,de biztos te láttad jól,és a többiek nem Wink

Egy bulimeccsen adott 1 gólpasszt, tehát volt 1 jó megmozdulása. Bravó. Ez aztán a remek teljesítmény! Az, hogy szeptember óta talán 1, vagy max 2 olyan meccs volt, ahol elfogadhatóan játszott, az már más "tészta"!
Shevchenko visszahozatala már önmagában komoly hiba volt. Ha marad nyáron, ezt tetőznék tovább, ahelyett, hogy a jövőre gondolva érkezne egy komoly klasszis csatár!

Jelen helyzetben ő az egyetlen bevethető erőcsarár a keretben.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése MSN Messenger ICQ szám
password
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Szeged/Baja

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 21:42:47 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

nem láttam a meccset, de Viudezt megnézném hétvégén Patoval párban : )
(ha igaz, hogy gyors akkor látni akarom!!! )

Valaki tudna linkelni valami összefoglalót, ill gólokat?

köszi!
billycostacurta
Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 21:37:09 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Hát a mai ground meccs után nekem Darmian és Mattioni játéka tetszett nagyon. Magabiztosak voltak és Darmiannnek voltak nagyon nagy beadásai.
Sheva pedig, szörnyű ezt leírni de tényleg nulla volt. Silva nekem felemás volt, valahogy voltak nagyon béna megmozdulásai meg első osztályú szerelései is. Ha a hibákat kijavítják nála nyárig akkor remek lesz. Antonini gólja meg szép volt csak jó lenne ha meccsen is nyomna ilyet, sajnos nem sok esélyt látok rá.
nathaniel
Válogatott
Válogatott

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 20:57:52 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

SuperPippo írta:

Egy bulimeccsen adott 1 gólpasszt, tehát volt 1 jó megmozdulása. Bravó. Ez aztán a remek teljesítmény! Az, hogy szeptember óta talán 1, vagy max 2 olyan meccs volt, ahol elfogadhatóan játszott, az már más "tészta"!
Shevchenko visszahozatala már önmagában komoly hiba volt. Ha marad nyáron, ezt tetőznék tovább, ahelyett, hogy a jövőre gondolva érkezne egy komoly klasszis csatár!

Stabil kezdő
Stabil kezdő

Győr

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 20:44:28 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Milyenek voltak a gólok?
Én sajnos nem láttam.

Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 20:32:16 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

nathaniel írta:
SuperPippo írta:
Az arabok nagyon nem vágják mi van...Pirloval fénykép,Senderostól autogram.hehe

A mai meccs alapján nem tudom miért 0 Sheva,amúgy tényleg az,de nem a mai játékát látva mondanám,hogy nincs maradása Wink

Miért? Mit csinált Sheva? Küzdött? Baromira kevés. Töketlenkedett a labdával, lassú volt. Látszik rajta, hogy valami megtört benne! Nem a Milanba való.

szuperpippo
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Szombathely

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 20:27:10 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Bár a meccset nem láttam, de ne szálljunk el senki teljesítményétől. Egy bulimeccsen, egy arab együttes volt az ellenfél, nem az Atalanta vagy a többi olasz csapat.
Shevchenko komoly ellenfél ellen még egy értelmes labdaérintést sem produkált, nem kéne a kezdőbe követelni.

Vki egy összefoglalót tud linkelni?
köszi

nathaniel
Válogatott
Válogatott

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 20:14:15 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

SuperPippo írta:

A mai meccs alapján nem tudom miért 0 Sheva,amúgy tényleg az,de nem a mai játékát látva mondanám,hogy nincs maradása Wink

Miért? Mit csinált Sheva? Küzdött? Baromira kevés. Töketlenkedett a labdával, lassú volt. Látszik rajta, hogy valami megtört benne! Nem a Milanba való.
milanroli
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 19:42:20 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Pozitív:Sheva,Antonini,Thiago Silva,Cardaccio,Viudez
Negatív:Pirlo,de nagyon.
KurtRose
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 19:33:06 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Giovanni írta:
Peet írta:
Persze nem erre a meccsre kell alapozni, de Pirlo 5 perc alatt meggyőzött róla, hogy még ezen a szinten is harmat, elfog a kínos nevetés, ha meglátom!
Sajnálom, ha sért valakit a dolog, tényleg nem azért írtam, idegesít a körülményessége!

Nem tudom, Mattioni-é a 2-es mez? Ha igen, akkor nem véletlenül kapta, de azért még sokat kell fejlődnie, hogy méltó legyen a nagy elődhöz!

Egyetértek Pirlo röhej! Minek erőltetik, már szabadt sem tud rúgni, egész évben szenved, még Emerson sokkal jobb volt, irányított (még sem igaz Puma irányító és nem is rossz "ezen a szinten"), a gólpassza szép volt. Mattioni ügyes gyors de még nagyon pontatlan és látszik, hogy rutintalan. Remélem azért megtalálja a számításait itt és sok örömet okoz nekünk az "új Cafú"! Pipo ismét lött egy szép lesgólt, talán összejön neki egy szabályos is de Sheva góljában is reménykedek, ma nagyon megérdemelné!!! Jó kis barátságos meccs ez, ilyen csapattal játszhat jövőre az Olasz kupában is, jut ameddig jut, had játszanak a fiatalok és a cserék! FORZA MILAN!!!

Mi az hogy nem tud szabadott rúgni Haaaa? Eddig volt jó pár kfája csak nem volt szerencséje..Téleg szarul játszik mostánaba...ezt elismerem. Ne haragudj de ez felháboritó..
Tisztába vagy te a képességeivel egyáltalán vagy csak fogorvosok kedvencét nézed egész nap??? Twisted Evil Evil or Very Mad .(szeretem Dinhot)
Puma puma Emerson olyan mint egy teve púppal született..Hogy mered Pirlohoz hasonlítani.? Evil or Very Mad .Egy lábbal ér többet mint a Púpos.
Gattuso-nak is volt rohadt szar szezonja..Mindenkinek van...
Pippo pedig annyira nem csapatember..én sose szeretem ezeket a játékosokat...Ahogy viselkedik a pályán..ha nem neki passzolnak még neki álj feljebb pedig van rajta kivül 9ember(kapus+1).Nekem ő az irritáló.

Sajnálom ha valaki berágott.
SuperPippo
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

HozzászólásElküldve: 2009-03-04 19:18:17 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Printable Version

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Kapcsolódó témák
 Témák   Válaszok   Szerző   Megtekintve   Legutolsó üzenet 
Nincs új hozzászólás Magyar bajnokság és kupa 6490 andrijcar 140766 2010-09-10 20:59:02
Gila_Milan Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás Serie A - Meccsek, eredmények stb. (nem csak Milan) 8116 Penny 295111 2010-09-10 14:42:13
LASLOGALEAZZI Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás [ Szavazás ] Spanyol Bajnokság 6488 Fejo 186527 2010-09-03 15:49:51
sylvinho Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás Élménybeszámolók 381 lalas 23075 2010-05-22 13:09:41
ACM1899 Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ 2008-10-05 Cagliari 0-0 Milan 140 andrijcar 6036 2008-10-23 14:48:42
andrijcar Legutóbbi hozzászólások