Lehet h nem kellene belekezdenem, mert talán homlokegyenest mást írnék, mint vki más. Én pl Sevcsenkot is jónak véltem, ellenben 1-2 fórumtársammal. Na akkor szvsz....:
Antonini: Nem ő volt a legjobb, de nem is a leggyengébb. Mivel Őt néha-néha láthatjuk felbukkanni 1-1 tétmeccsen is, így róla kb ennyi is Végül még annyi, h a gólja előtt nagyon szépen játszott össze (asszem) Jankulovszkival. Szép gól volt.
Darmian: vki azt írta itt, h ő is jól játszott. Nos nem tom, én kicsit gyengének éreztem. Kicsit gyengének és talán nem volt elég határozott bizonyos helyzetekben.
T. Silva: alig volt hibája. Szinte az egész meccsen jól játszott. Pár év és kirobbanthatatlan lesz a védelmünkből. Származásának is köszönhető, hogy igen technikás védőről beszélünk. Továbbá igen jól fejel. Minden megvan benne, ami egy klasszis védőnek kell. Csak csiszolni kell rajta.
Viudez: Igen gyors a srác. Nem mondom, h állandó kezdőnek kellene lennie, de néha néha be lehetne vetni őt is. Tudása megvan hozzá.
Cardacio: Kicsit nehezen vette fel a ritmust. Eleinte voltak eladott labdái, de aztán összekapta magát. Ő is igen gyors, de kora miatt ez nem nagy szó (:S)
Mattioni: T. Silvához hasonlítanám. Gyors, és technikás. Nem véletlenül tartják Cafu utódjának.
Ne feledjük, h ez csak egy barátságos meccs volt. Ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Viudez kb 60. perc körül jött be, Emerson helyett. Nem mondom h megváltotta a világot, de hajtott becsülettel. Volt egy hatalmas helyzete, csak akkor Pippo "lelopta" előle a lasztit. Így viszont les lett belőle. Ha Pippo nem ér bele, akkor valszeg kapura tűzi a gyorsléptű kis Viudez.
A kapott gólunk az tényleg elég gyerekes volt. Lazán bepasszolta az arab koma. Viszont ne feledjük, h ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Tétmeccsen tuti h bedaráltuk volna őket.
Yurku! Neked is kösz' a reakciót. Amúgy ha ránézek egy írásra,
utána meg hogy ki írta, tudom, hogy kinek hihetek. Nézd meg, hogy a
meccseink közben és rögtön utána, - tisztelet a kivételnek - komoly,
hozzáértő fórumozók nem írnak hozzászólásokat. Abban a felhígult
vonulatban méltatlan is lenne részt venni.
Láttam itt lejjebb, hogy téged is idegesítenek a pár szavas, semmitmondó
hsz.-ek. Nem csoda, hogy a moderátor urak törlik is jó részüket.
____________ "Questa società non ci merita"e"La gente come noi si è rotta il cazzo"
Sajnos nem láttam a meccset.
Valaki tudná értékelni (főleg Antonini, Darmian, Silva, Viudez, Cardacio, Mattioni játéka érdekelne)
Tudom, hogy voltak pontatlanságok, de a meccshiány és a nem megfelelő összeszokottság miatt inkább a bennük rejlő lehetőség, az akarat, technika, gyorsaság érdekelne.
Kicsit sok a kérés szóval ha rövidre futja azt is megköszönöm.
Viudez kb 60. perc körül jött be, Emerson helyett. Nem mondom h megváltotta a világot, de hajtott becsülettel. Volt egy hatalmas helyzete, csak akkor Pippo "lelopta" előle a lasztit. Így viszont les lett belőle. Ha Pippo nem ér bele, akkor valszeg kapura tűzi a gyorsléptű kis Viudez.
A kapott gólunk az tényleg elég gyerekes volt. Lazán bepasszolta az arab koma. Viszont ne feledjük, h ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Tétmeccsen tuti h bedaráltuk volna őket.
Köszönöm a feltett videókat. Vagyis arabul: SOKRAN!
Nem láttam a mérkőzést, csak az első perceket, mert
néhányan a fórumról a "non profit egyesületünk" alapítása
miatti utolsó megbeszélést tartottuk. ÉRTETEK - ÉRTÜNK!
Végigolvasva a hsz.-eket, nem derült ki, hogy sima volt e a
győzelem, vagy a szokásos szenvedős.
Volt olyan fórumtársunk, aki hiányolta Viudez játékát, volt aki
dicsérte a gyorsaságát. Kinek higgyek? Most pályára lépett,
vagy nem? Vagy szelektálnunk kell, kinek a hsz.-eit érdemes olvasni?
Megint milyen óvodás gólt kaptunk! Az az érzésem, csak a Milannak
lehet már ilyeneket lőni.
Antonini viszont remekül tűnt fel a középcsatár helyén és oktatott a
góljával.
Nem tudom ki hallotta rajtam kívül, ez a JAFAL úr vmi vérfarkas lehet? Mert amikor lecserélték, kb vagy fél percen át farkaskutyaüvöltés hallatszódott.
Kadosa ahogy én az elhangzott nevekből asszociálok, szerintem a kommentátor is csak az épp aktuális hírekből merített, amik mostanában a csapat körül felröppentek. (Carlo véleménye dinnyéről, dinnyét választották meg a 4. legcsúnyább futballistának, stb.)
Thiago Silva tényleg minden alkalommal megmutatja hogy mennyire jó már ilyen fiatalon is. Cardacio szintén jól muzsikál, ahogy nálam Antonini is. Viudezt, Strassert látnám még szívesen, vagy aki legjobban érdekelne talán az Mattioni.
ja hallottam biztos jelzett az asszony, hogy kész a vacsi
Sheva szerintem jól játszott, visszatérése óta az egyik legjobb meccse volt, igaz azóta nem is igen volt kezdő. Remélem a hétvégén játszani fog. Viudez tényleg nagyon gyors volt és majdnem gólt is rúgott de a bal lába nem az igazi. Cardacio sem mozgott rosszúl végre megmutatták az uruguayiak, hogy miért is hozták őket ide. Eme papa sem volt rossz, eddig semmit sem csinélt az évben de a Samp ellen sem volt rossz ezen a bulimeccsen pedig jó volt. Sokat és pontosat passzot, de sajnos lassú mint a tetű és keveset fut. Mattioni ügyes gyors de még nem érett meg , idővel jó játékos lehet. Senderos nem a világ legjobb védője, de a jelenlegi keretből nem lóg ki, Kaladzenál sokkal jobb és a fizikális adottságit jól kamatoztatja, viszont egy az egy ellen folyamatosan verik, nem egy technikás srác de meggondolnám azért, hogy visszaküldjem e ha már fizettek érte 4 milliót. A két kapus jó volt. Összességében nem volt rossz a csapat jó volt a fiatalokat játszani látni.
Hát a mai ground meccs után nekem Darmian és Mattioni játéka tetszett nagyon. Magabiztosak voltak és Darmiannnek voltak nagyon nagy beadásai.
Sheva pedig, szörnyű ezt leírni de tényleg nulla volt. Silva nekem felemás volt, valahogy voltak nagyon béna megmozdulásai meg első osztályú szerelései is. Ha a hibákat kijavítják nála nyárig akkor remek lesz. Antonini gólja meg szép volt csak jó lenne ha meccsen is nyomna ilyet, sajnos nem sok esélyt látok rá.
Kb. annyira volt nulla mint bárki más,inkább pozitívan lógott ki a csapatból.
Adott egy önzetlen gólpasszt pl,de biztos te láttad jól,és a többiek nem
Egy bulimeccsen adott 1 gólpasszt, tehát volt 1 jó megmozdulása. Bravó. Ez aztán a remek teljesítmény! Az, hogy szeptember óta talán 1, vagy max 2 olyan meccs volt, ahol elfogadhatóan játszott, az már más "tészta"!
Shevchenko visszahozatala már önmagában komoly hiba volt. Ha marad nyáron, ezt tetőznék tovább, ahelyett, hogy a jövőre gondolva érkezne egy komoly klasszis csatár!
Jelen helyzetben ő az egyetlen bevethető erőcsarár a keretben.
Hát a mai ground meccs után nekem Darmian és Mattioni játéka tetszett nagyon. Magabiztosak voltak és Darmiannnek voltak nagyon nagy beadásai.
Sheva pedig, szörnyű ezt leírni de tényleg nulla volt. Silva nekem felemás volt, valahogy voltak nagyon béna megmozdulásai meg első osztályú szerelései is. Ha a hibákat kijavítják nála nyárig akkor remek lesz. Antonini gólja meg szép volt csak jó lenne ha meccsen is nyomna ilyet, sajnos nem sok esélyt látok rá.
Egy bulimeccsen adott 1 gólpasszt, tehát volt 1 jó megmozdulása. Bravó. Ez aztán a remek teljesítmény! Az, hogy szeptember óta talán 1, vagy max 2 olyan meccs volt, ahol elfogadhatóan játszott, az már más "tészta"!
Shevchenko visszahozatala már önmagában komoly hiba volt. Ha marad nyáron, ezt tetőznék tovább, ahelyett, hogy a jövőre gondolva érkezne egy komoly klasszis csatár!
____________ Be the change you want to see in the world!
Az arabok nagyon nem vágják mi van...Pirloval fénykép,Senderostól autogram.hehe
A mai meccs alapján nem tudom miért 0 Sheva,amúgy tényleg az,de nem a mai játékát látva mondanám,hogy nincs maradása
Miért? Mit csinált Sheva? Küzdött? Baromira kevés. Töketlenkedett a labdával, lassú volt. Látszik rajta, hogy valami megtört benne! Nem a Milanba való.
Bár a meccset nem láttam, de ne szálljunk el senki teljesítményétől. Egy bulimeccsen, egy arab együttes volt az ellenfél, nem az Atalanta vagy a többi olasz csapat.
Shevchenko komoly ellenfél ellen még egy értelmes labdaérintést sem produkált, nem kéne a kezdőbe követelni.
Vki egy összefoglalót tud linkelni?
köszi
____________ Elkészült a Clarence Seedorf videóm!
Kötelező megnézni, KLIKK: PART 1, PART 2
Az arabok nagyon nem vágják mi van...Pirloval fénykép,Senderostól autogram.hehe
A mai meccs alapján nem tudom miért 0 Sheva,amúgy tényleg az,de nem a mai játékát látva mondanám,hogy nincs maradása
Miért? Mit csinált Sheva? Küzdött? Baromira kevés. Töketlenkedett a labdával, lassú volt. Látszik rajta, hogy valami megtört benne! Nem a Milanba való.
Persze nem erre a meccsre kell alapozni, de Pirlo 5 perc alatt meggyőzött róla, hogy még ezen a szinten is harmat, elfog a kínos nevetés, ha meglátom!
Sajnálom, ha sért valakit a dolog, tényleg nem azért írtam, idegesít a körülményessége!
Nem tudom, Mattioni-é a 2-es mez? Ha igen, akkor nem véletlenül kapta, de azért még sokat kell fejlődnie, hogy méltó legyen a nagy elődhöz!
Egyetértek Pirlo röhej! Minek erőltetik, már szabadt sem tud rúgni, egész évben szenved, még Emerson sokkal jobb volt, irányított (még sem igaz Puma irányító és nem is rossz "ezen a szinten"), a gólpassza szép volt. Mattioni ügyes gyors de még nagyon pontatlan és látszik, hogy rutintalan. Remélem azért megtalálja a számításait itt és sok örömet okoz nekünk az "új Cafú"! Pipo ismét lött egy szép lesgólt, talán összejön neki egy szabályos is de Sheva góljában is reménykedek, ma nagyon megérdemelné!!! Jó kis barátságos meccs ez, ilyen csapattal játszhat jövőre az Olasz kupában is, jut ameddig jut, had játszanak a fiatalok és a cserék! FORZA MILAN!!!
Mi az hogy nem tud szabadott rúgni Haaaa? Eddig volt jó pár kfája csak nem volt szerencséje..Téleg szarul játszik mostánaba...ezt elismerem. Ne haragudj de ez felháboritó..
Tisztába vagy te a képességeivel egyáltalán vagy csak fogorvosok kedvencét nézed egész nap??? .(szeretem Dinhot)
Puma puma Emerson olyan mint egy teve púppal született..Hogy mered Pirlohoz hasonlítani.? .Egy lábbal ér többet mint a Púpos.
Gattuso-nak is volt rohadt szar szezonja..Mindenkinek van...
Pippo pedig annyira nem csapatember..én sose szeretem ezeket a játékosokat...Ahogy viselkedik a pályán..ha nem neki passzolnak még neki álj feljebb pedig van rajta kivül 9ember(kapus+1).Nekem ő az irritáló.
Következő téma megtekintése Előző téma megtekintése Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
A WWW.ACMILAN.HU az AC MILAN CLUB BUDAPEST hivatalos honlapja. Mindazonáltal a MILAN A.C.-vel (hivatalos honlap: WWW.ACMILAN.COM) semmiféle kapcsolatban nem állunk (a hivatalos jelző tehát nem erre utal).
Az oldal minden részét (kivéve fényképek és a 3D-s gólvisszajátszások) a szerzői jogaink védik, másolásuk szigorúan tilos az oldal szerkesztőinek engedélye nélkül.