A 2009. április 22-én, a Puskás-stadionban sorra kerülő Magyar ligaválogatott-AC Milan mérkőzésre várhatóan április 7-én 10 órától lehet az interneten jegyet váltani: www.jegyelado.hu
Jegyárak:
4800 - A, B, C, U, T, S, szektorok
8800 - 10, 11, 26, 27, szekt.
9800 - 12, 13, 14, 23, 24, 25, szekt.
12.800 - 15 - 22 között, D, E, R, P, X, I, szekt.
14.800 - F, G, N, O, IX, II, szekt.
16.800 - VIII, III, H, M, szekt.
18.800 - VII, J, L, szekt.
VIP jegyek:
Gold VIP jegy - 25.000 - IV. szekt.
Csomag:
-Fedett lelátó
-2 db jegyhez 1 Stadionon belüli parkolójegy
-Állófogadás, korlátlan étel-ital fogyasztással
-Ajándék exclusív műsorfüzet
Platina VIP jegy - 48.000 - üveges, belső VIP szektor
Csomag:
-Zárt és fedett VIP
-VIP parkoló 2 db jegyhez 1 db parkolójegy
-Welcome drink
-Exclusív állófogadás korlátlan étel-ital fogyasztással
-Ajándék exclusív műsorfüzet
-Mérkőzés emlékajándék
Óriási sajtóérdeklődés előzi meg a 2009. április 22-én, a Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Magyar Ligaválogatott-AC Milan labdarúgó mérkőzést. Ezúton tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy akkreditációs igényeiket (név, MSUSZ-, illetve AIPS igazolvány szám, az általa képviselt média, telefonszám, megjelölésével) 2009. április 7-én (kedd) 12 órától 2009. április 20-án 12 óráig fogadjuk. Az akkreditációs igényeket kérjük a milanakkreditacio@gmail.com mail-címre küldjék el.
Az akkreditáció elfogadásáról 2009. április 21-én 18 óráig mindenkit értesítenek a szervezők.
Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás Ferenc Stadionban megmérkőzzön a magyar liga-válogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek.
Erdős László, a szervező Goal Vision Kft. ügyvezető igazgatója a szombati sajtóbeszélgetésen elmondta, a jegyárusítás a április 7-én kezdődik, a jegyelado.hu oldalon. Az árak várhatóan 4.800 és 18 000 ezer forint körül lesznek. Szabályozni fogják, hogy egy személy hány belépőt vehet, majd a következő héttől 5-10 ezer jegyet a stadion pénztáraiban is felkínálnak értékesítésre.
Gelei Károly, Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkező mérkőzésszervezője az AC Milan várható felállásával kapcsolatban annyit árult el, hogy a szerződés erre külön kitér, s hozzátette, a tárgyalások során "értünk el eredményeket".
Az egyébként teljes csapattal, tehát a külföldi sztárjai mellett világbajnokaival érkező olasz gárda április 22-én különgéppel jön, majd a 19 vagy 19:30 órakor kezdődő meccs után el is utazik.
Gelei hangsúlyozta az MGYLSZ-szel való együttműködés fontosságát, mivel a Milan az egyik legtöbb világsztárral rendelkező klubcsapat, így számos példaképet tudnak állítani a gyerekek elé, akik a Magyarország-Málta vb-selejtezőhöz hasonlóan nagy számban lehetnek jelen a lelátón.
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke elmondta, hogy a szövetség a szakmai támogatást biztosítja a mérkőzéshez, amely az MLSZ-nek egy forintjába sem kerül.
A ligaválogatottat Mészöly Géza és id. Dárdai Pál állítja össze a hazai bajnokságban szereplő játékosokból. Kisteleki egyben jelezte, a szervezők által a számára elsőként jelképesen felajánlott jegyért 100 ezer forintot fizet.
Az Arsenal tavalyi szombathelyi fellépését is szervező Goal Vision Kft. vezetői egyben azt is elárulták, a nyárra újabb külföldi sztárcsapat magyarországi mérkőzésének szervezésén dolgoznak.
Legutóbb milan szerkesztette (2009-04-06 11:28:15), összesen 1 alkalommal
Következő téma megtekintése Előző téma megtekintése Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
A WWW.ACMILAN.HU az AC MILAN CLUB BUDAPEST hivatalos honlapja. Mindazonáltal a MILAN A.C.-vel (hivatalos honlap: WWW.ACMILAN.COM) semmiféle kapcsolatban nem állunk (a hivatalos jelző tehát nem erre utal).
Az oldal minden részét (kivéve fényképek és a 3D-s gólvisszajátszások) a szerzői jogaink védik, másolásuk szigorúan tilos az oldal szerkesztőinek engedélye nélkül.