HIVATALOS HONLAP 1999-2010
        HÍREK        RSS       2009/10       CSAPAT       IGAZOLÁSOK     EGYESÜLET
      FŐOLDAL       LÉTESÍTMÉNYEK       TÖRTÉNELEM       MILAN JUNIOR CAMP '10       MÉDIATÁR       HÍREK ARCH.       LINKEK       CHAT       FÓRUM        BELÉPÉS

Fórum

Fórum kezdőlap  •   GY.I.K  •   Keresés  •   Profil  •   Régi fórum  •   Privát üzenetek
Rangok  •   Csoportok  •   Felhasználók  •   Moderátorok  •   Elrejtések  •   Könyvjelzők

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version
Szerző Üzenet
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

Állapot: Offline

HozzászólásElküldve: 2010-09-06 11:07:32 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Következő hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Zéró tolerancia:

Bekeményítenek a sünök:

Sulla mia macchina c'é il serpente, sulla mia macchina c'é il croce.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Metalos
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Baja

HozzászólásElküldve: 2010-09-06 10:21:14 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Egy szőke nő sétál egy városban. Egyszercsak elér egy folyóparthoz, de sehol nem talál hidat. Megy a folyó mentén, mire a másik parton meglát egy másik szőke nőt. És átkiabál:
- Hahóóó! Hogyan lehet átjutni a másik partra?
Mire a válasz.
- Dehát már ott vagy!
roltchi
Válogatott
Válogatott

Budapest

Állapot: Online

HozzászólásElküldve: 2010-09-06 09:59:02 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

http://sendupcomedy.blog.hu/2010/08/31/veszhelyzet_magyar_modra_1fejezet

Moderator
Moderator

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-06 09:48:22 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Berlusconit faggatja kisebbik lánya:
- Papa, mi az a szerelem?
- A szerelem, lányom, egy gazdag úrral való találkozást jelent, aki elvisz egy velencei luxusszállodába; gondolázik veled; akivel a vacsorát a Szent Márk tér egyik éttermében költöd el; aki vesz neked egy kedvedre való Mercedes kupét; akinek van egy lakása Párizsban, és egy villája az Azúr-parton; aki egy gyémánt nyakékkel lep meg szülinapodon...
Nos, ez a szerelem.
- Papa, és hol itt az érzelem, a vágy, a szívdobbanás, az első találka, a séta kéz a kézben, az első csók?
- Édes lányom, ezt a sok hülyeséget a kommunisták találták ki, csakhogy ingyen kefélhessenek.
Metalos
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Baja

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 20:33:04 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Tánc
Két anyuka beszélget:
- Te, milyen jól break-el a fiad.
- Nem break-el, csak a tolószékét keresi...
kilpin
Válogatott
Válogatott

Pécs

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 20:20:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél.
- Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják az ég kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rendben...

- Ó, A FRANCBA...! ! !

Az utasok halálra váltan ülnek helyükön, moccanni se mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik:
- Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét...!

Mire az egyik utas: - Az enyémnek meg a hátulját...

„Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." Bill Shankly
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 19:44:29 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

balla_j írta:
Valerossa írta:

Nem fér bele mindkettő? Az ilyen lányokba kettő is belefér. Abból van a póthaj, meg az iphone. Smile

Laughing Laughing Laughing
Metalos
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Baja

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 16:21:31 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Tanító néni az iskolában:
- Marika, mit fogsz csinálni, ha olyan nagy leszel, mint én?
- Fogyókúrázni!
balla_j
Stabil kezdő
Stabil kezdő

MNM

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 16:19:27 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:

Nem fér bele mindkettő? Az ilyen lányokba kettő is belefér. Abból van a póthaj, meg az iphone. Smile

Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 15:49:02 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Egy pasinak is lehet többszörös orgazmusa....különböző napokon. Laughing
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 12:27:37 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

-Te szemétláda! Hogy kerül ez a női bugyi a kabátod zsebébe?
- A szomszéd adta ide. Tegnap nála hagytad!

A 78 éves Gyuri bácsi már alig tud járni. Szomszédja, hogy feldobja az
öreg hangulatát, azt mondja neki:
- Jöjjön, Gyuri bácsi, elmegyünk kurvázni.
- Jaj fiam, nem megy az már nekem.
- Dehogynem! Kiállunk a sarokra és aki arra jön, mind lekurvázzuk.

Égető probléma:

Dél-Afrikában miért kell láthatósági mellényt viselni?
kilpin
Válogatott
Válogatott

Pécs

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 14:30:56 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Laura írta:
Omen írta:
Mindig könnybe lábad a szemem az ilyen happy end-ektől… Smile

Jobb egy 362618935625147 részes brazil szappanoperánál! haha

OFF: Most írd le betükkel légyszi. Laughing
Laura
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 14:24:19 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Omen írta:

Jobb egy 362618935625147 részes brazil szappanoperánál! haha
Omen
Moderator
Moderator

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 14:01:40 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 13:50:41 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
Bemegy egy pasi a bankba.
Jó napot. Egy kibaszott bankszámlát akarok.
- De uram, micsoda beszéd ez?
- ... egy kibaszott, elkúrt bankszámlát akarok!
- Uram! Ne beszéljen így, mert hívom az igazgatót!
- Egy kibaszott bankszámlára akkor is szükségem van.
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?
- Nyertem 4 milliárd forintot és szeretnék egy kibaszott bankszámlát!
- ... és ez a kurva nem csinálta még meg?

Pont egy hsz-szel lentebb írtam be ezt a viccet,csak szerintem jobb verzióban.

OFF: Esküszöm nem láttam és most se látom.

Ez nagyon ciki a részedről,már ne haragudj meg érte.
Átjavítod a hsz-t,aztán meg teszel egy értelmetlen állítást,ezzel eljátszva az értetlenségedet.
Mint aki semmiről nem tud semmit.
Gyenge próbálkozás.

Szia!

Azt hittem, hogy a legújabb, kijavított viccemre reagálva írtad ezt és arra írtam,hogy nem látom!
Így van, utólag tényleg javítottam, mert láttam,hogy már beraktad és egy új viccet raktam be...
Remélem így már érthető és nem harapod el a fejem.

Minden tiszteletem a Tiéd,hogy elrendezted végre ezt az egészet.
És nincs harag részemről.

Látod, megint az a helyzet, hogy miközben javítottam, te már írtál.
De remélem érthető is, mert ismétlem: csak abban hibáztam,hogy előtte nem olvastam a korábban beírt poénokat és azt hittem,hogy a javítottra reagáltál.

Részemről már rég el van felejtve a dolog.

Válogatott
Válogatott

Pécs

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 10:25:32 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?

Átjavítod a hsz-t,aztán meg teszel egy értelmetlen állítást,ezzel eljátszva az értetlenségedet.
Gyenge próbálkozás.

Szia!

Azt hittem, hogy a legújabb, kijavított viccemre reagálva írtad ezt és arra írtam,hogy nem látom!
Így van, utólag tényleg javítottam, mert láttam,hogy már beraktad és egy új viccet raktam be...

Látod, megint az a helyzet, hogy miközben javítottam, te már írtál.
De remélem érthető is, mert ismétlem: csak abban hibáztam,hogy előtte nem olvastam a korábban beírt poénokat és azt hittem,hogy a javítottra reagáltál.
BigMilanFan
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 10:22:42 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?

Gyenge próbálkozás.

Szia!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése
kilpin
Válogatott
Válogatott

Pécs

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 10:17:28 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

BigMilanFan írta:
kilpin írta:
BigMilanFan írta:
kilpin írta:
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?

Gyenge próbálkozás.

Szia!

Azt hittem, hogy a LEGÚJABB, kijavított viccemre reagálva írtad ezt és arra írtam,hogy nem látom! Abban a néhány perces időintervallumban írhattad a h.sz-t, amikor én már olvasás/javítás közben voltam.
Utólag tényleg javítottam, mert láttam,hogy már beraktad és egy új viccet raktam be... Abban hibáztam, hogy nem olvastam a te vicceidet csak utólag.
Remélem így már érthető és nem harapod le a fejem.

Ja, és ezt a hsz-t is javítottam. Laughing

Legutóbb kilpin szerkesztette (2010-09-02 10:22:54), összesen 1 alkalommal
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-02 09:43:56 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Nagyon kemény állatok! Teccikérteni? Laughing
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 20:11:18 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

floyddebarber írta:
Valerossa írta:
Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:
- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki.. Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a ludaink megfagynak. ... Basszus! Laughing

Valerossa írta:

Én lehetek a királylány? angel haha

Lehetsz. Smile

Köszönöm! Very Happy angel
floyddebarber
Válogatott
Válogatott

Budapest / Óbuda

Állapot: Online

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 19:40:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:
Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:
- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki.. Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a ludaink megfagynak. ... Basszus! Laughing

Valerossa írta:

Lehetsz. Smile

Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 16:28:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

- Miért, miből látszott?

A nő bemegy a szőnyegkereskedésbe, sokáig válogat, majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szőnyeget, fingik egy jó nagyot.
Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót:
- Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szőnyeg?
Mire az eladó:
- Hát asszonyom, ha az érintésétől elfingotta magát, az árától be fog szarni!
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 16:21:55 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

lufballon írta:
Valerossa írta:
lufballon írta:
BigMilanFan írta:
Akkor leírom a történetet,hogy mindenki tisztán lásson.

Szerepelt a hsz-emben egy vicc:
Idézet:
Bemegy egy szakadt, borostás, alkoholtól bűzlő fickó a bankba, odamegy az egyik ügyintézőhöz és rámordul:
- Figyelj, te ribanc! Egy rohadék számlát akarok nyitni!
- Tessék? - kérdez vissza felháborodottan az ügyintéző.
- Süket is vagy? Azt mondtam, hogy egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni, de gyorsan!
A nő zokogva szalad az igazgatóhoz, hogy egy durva ügyfél inzultálta. Az igazgató odamegy és ráförmed a fickóra:
- Uram, van valami problémája?
- Igen! Most nyertem 50 millió dollárt a lottón és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni!
- Értem. És ez a mocskos ribanc nem segített Önnek?

Kilpin ezt beírta egy kicsit másképp:
Idézet:
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?

Erre válaszoltam,hogy:
"Pont egy hsz-szel lentebb írtam be ezt a viccet,csak szerintem jobb verzióban."

Mire ő beírt az előző vicc helyett egy másikat,majd ezt írta (nekem):
"OFF: Esküszöm nem láttam és most se látom."

Ha ezt nem írja be,csak egyszerűen átjavítja a viccet,semmi nem történik.
Így viszont kicsit másabb a helyzet...
Ha tévedek,és azt nagyrészt be is ismerem.

De nem tudom,hogy most emiatt miért kell engem megszólni,nem tettem semmi rosszat,csak jeleztem,hogy ez a hsz már egyszer szerepelt.
Ha ezek után is én vagyok a ludas,hát legyen.Engem nem zavar.
Elég ha én tudom a lényeget.

szerintem ne vedd annyira fel a dolgot,nem kell mártírkodni,pláne nem kilpinnel szemben,ő e topic koronázatlan királya,ráadásul az ügy is bagatel,szóval ne csináljunk a bolhából elefántot...

akkor te lennél Kilpin lánya? Rolling Eyes Very Happy

Csak simán nem lehetek? Very Happy
lufballon
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 16:16:56 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:
lufballon írta:
BigMilanFan írta:
Akkor leírom a történetet,hogy mindenki tisztán lásson.

Szerepelt a hsz-emben egy vicc:
Idézet:
Bemegy egy szakadt, borostás, alkoholtól bűzlő fickó a bankba, odamegy az egyik ügyintézőhöz és rámordul:
- Figyelj, te ribanc! Egy rohadék számlát akarok nyitni!
- Tessék? - kérdez vissza felháborodottan az ügyintéző.
- Süket is vagy? Azt mondtam, hogy egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni, de gyorsan!
A nő zokogva szalad az igazgatóhoz, hogy egy durva ügyfél inzultálta. Az igazgató odamegy és ráförmed a fickóra:
- Uram, van valami problémája?
- Igen! Most nyertem 50 millió dollárt a lottón és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni!
- Értem. És ez a mocskos ribanc nem segített Önnek?

Kilpin ezt beírta egy kicsit másképp:
Idézet:
Jön a fiókigazgató:
- Mit akar uram?

Erre válaszoltam,hogy:
"Pont egy hsz-szel lentebb írtam be ezt a viccet,csak szerintem jobb verzióban."

Mire ő beírt az előző vicc helyett egy másikat,majd ezt írta (nekem):
"OFF: Esküszöm nem láttam és most se látom."

Ha ezt nem írja be,csak egyszerűen átjavítja a viccet,semmi nem történik.
Így viszont kicsit másabb a helyzet...
Ha tévedek,és azt nagyrészt be is ismerem.

De nem tudom,hogy most emiatt miért kell engem megszólni,nem tettem semmi rosszat,csak jeleztem,hogy ez a hsz már egyszer szerepelt.
Ha ezek után is én vagyok a ludas,hát legyen.Engem nem zavar.
Elég ha én tudom a lényeget.

szerintem ne vedd annyira fel a dolgot,nem kell mártírkodni,pláne nem kilpinnel szemben,ő e topic koronázatlan királya,ráadásul az ügy is bagatel,szóval ne csináljunk a bolhából elefántot...

akkor te lennél Kilpin lánya? Rolling Eyes Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
MilanEnci
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-01 15:58:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Az órán kérdi a tanár tud-e valaki példát mondani a beszélő állatokkal kapcsolatban. Móricka azonnal jelentkezik is:
- Nekünk otthon beszélő halaink vannak. Tegnap este is hallottam ahogyan mondta az egyik a másiknak, hogy "Ne harapdáld úgy a farkam mert szétrúgom az akvárium oldalát." Smile

Ha volt már elnézést Twisted Evil

Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Kapcsolódó témák
 Témák   Válaszok   Szerző   Megtekintve   Legutolsó üzenet 
Nincs új hozzászólás Kiemelt: A Milan jelene és jövője 10454 andrijcar 393712 2010-09-05 19:59:59
Ultrahun Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás Kik mérgezik a magyar focit avagy mezey,kisteleki és a többi 148 lechevalier 8134 2008-08-14 10:19:18
lufballon Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Általánosságok a bajnokságból és a kupából 51 prince 3411 2008-03-06 16:32:04
rossonero01 Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Igazolási hírek, pletykák 18224 Penny 578070 2008-02-01 00:04:40
dreid Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ 2008-01-08 E.A.Emírségek-Milan [online közvetítés] 38 andrijcar 6605 2008-01-08 17:51:02
floyddebarber Legutóbbi hozzászólások