| Szerző |
Üzenet |
kilpin
Válogatott

Pécs
Állapot: Online
|
Elküldve:
2010-09-06 12:14:09 |

|
Szörnyetegek:
http://www.nana.hu/szolgaltatasokslidegaleria/?gid=10655 |
____________ „Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." Bill Shankly |
|
|
 |
szaloky
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-06 12:09:47 |

|
floyddebarber, kilpin: Szomorú ez a folyamat, de nem megállíthatatlan.
Addig, amíg a net ingyenes, mindenhol legyalázza az írott sajtót. De...
A Times idén nyáron fizetőssé tette a netes oldalát, rögtön elpártolt a like-olók egy jelentős része, konkrétan az 1,2 milliós olvasótáborból csak 15 ezer fizetett elő (vagyis ugyanaz a folyamat játszódott le, mint a printek esetében). Amúgy az ingyenes újságok (Metropol, vagy hirdetési újságok) szépen tartják magukat a piacon.
Azt gondolom, hogy addig, amíg a nívósabb netes lapok idehaza ingyenesek lesznek (index, origo, hvg, stb.), nehéz lesz megállítani a printmedia példányszám zuhanását. Ha ez az abnormális helyzet megváltozik, akkor "visszatérhet Gutenberg becsülete". |
|
|
|
 |
Pato7
Stabil kezdő

Állapot: Offline
|
Elküldve:
2010-09-06 12:07:51 |

|
A Nemzeti Sport legjobb kiadásai a harmincas években jelentek meg.
Érdekes írások, tudósítások egy csomó kisebb jelentősséggel bíró eseményről, ja és Zöld Ferenc, Lila Leó és Kék Hugó...  |
|
|
|
 |
floyddebarber
Válogatott

Budapest / Óbuda
|
Elküldve:
2010-09-06 11:54:40 |

|
| kilpin írta: | | frontoffice írta: | | MilanLaci írta: | | szaloky írta: | | MilanLaci írta: | | Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
A második a jó válasz. Akkor még Népsport néven adták el a lapot. (És nem volt netes verziója se ) |
És Népsport időszakában ezerszer színvonalasabb volt. |
Éjszakánként nem véletlenül várta a nép a Blaha aluljárójában a friss nyomdaillatú lapot. |
Még erre is emlékeztek? Komolyan meghatódtam. Egy-egy Fradi-Dózsa után (szépséges kettős rangadók!), vagy némely válogatott meccs után bizony komoly program volt másnap újságot lelni. Ott kellett lenni a Blahán! |
Bizony ám! Ott aztán voltak parázs hangulatú meccsértékelések az újságra várók között. Az olimpiák alatt is rengeteg ember várta a lapot, s volt, hogy igazoltattak minket a rendőrök, mert 2-3 magyar zászló mindig valahogy előkerült. |
bár én nem a Blahára jártam, de a mi kis életközösségünkben, a panelrengeteg aljában hiába húztam fel az órát 7 órára, vagy egy kedves nénike vagy egy bácsika (mert abban az időben szerethető emberek ültek a bódékban) az elfogyott szóval ébresztett fel csak igazán....... |
Ma már alig van újságosbódé, legalábbis ahol élek sorra vitték el a bodegákat.
Tényleg volt/van hangulata az újságolvasásnak, de a net térhódításával már kevesebben olvasnak írott sajtót. |
A sajtó is tehet róla. Az NS jó példa erre, nagyon sok lap színvonala jelentősen romlott, és az újak közül is keveset érdemes elolvasni.
Ha viszont valami színvonalas és jó, azt meg is fogják venni, még ha drágább is a kelleténél. |
____________ http://simpsons.hu |
|
|
 |
kilpin
Válogatott

Pécs
|
Elküldve:
2010-09-06 11:48:39 |

|
| frontoffice írta: | | MilanLaci írta: | | szaloky írta: | | MilanLaci írta: | | Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
A második a jó válasz. Akkor még Népsport néven adták el a lapot. (És nem volt netes verziója se ) |
Éjszakánként nem véletlenül várta a nép a Blaha aluljárójában a friss nyomdaillatú lapot. |
Még erre is emlékeztek? Komolyan meghatódtam. Egy-egy Fradi-Dózsa után (szépséges kettős rangadók!), vagy némely válogatott meccs után bizony komoly program volt másnap újságot lelni. Ott kellett lenni a Blahán! |
Bizony ám! Ott aztán voltak parázs hangulatú meccsértékelések az újságra várók között. Az olimpiák alatt is rengeteg ember várta a lapot, s volt, hogy igazoltattak minket a rendőrök, mert 2-3 magyar zászló mindig valahogy előkerült. |
bár én nem a Blahára jártam, de a mi kis életközösségünkben, a panelrengeteg aljában hiába húztam fel az órát 7 órára, vagy egy kedves nénike vagy egy bácsika (mert abban az időben szerethető emberek ültek a bódékban) az elfogyott szóval ébresztett fel csak igazán....... |
Ma már alig van újságosbódé, legalábbis ahol élek sorra vitték el a bodegákat.
Tényleg volt/van hangulata az újságolvasásnak, de a net térhódításával már kevesebben olvasnak írott sajtót. |
|
|
|
 |
frontoffice
Stabil kezdő

Budapest-Óbuda
|
Elküldve:
2010-09-06 09:30:25 |

|
| MilanLaci írta: | | szaloky írta: | | MilanLaci írta: | | Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
____________ A leckét az iskola adja fel,de az élet kérdezi ki!!!! |
|
|
 |
MilanLaci
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-06 07:39:22 |

|
| szaloky írta: | | MilanLaci írta: | | Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
Bizony ám! Ott aztán voltak parázs hangulatú meccsértékelések az újságra várók között. Az olimpiák alatt is rengeteg ember várta a lapot, s volt, hogy igazoltattak minket a rendőrök, mert 2-3 magyar zászló mindig valahogy előkerült.  |
|
|
|
 |
szaloky
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-06 07:26:59 |

|
| MilanLaci írta: | | Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
Még erre is emlékeztek? Komolyan meghatódtam. Egy-egy Fradi-Dózsa után (szépséges kettős rangadók!), vagy némely válogatott meccs után bizony komoly program volt másnap újságot lelni. Ott kellett lenni a Blahán!  |
|
|
|
 |
Pato7
Stabil kezdő

|
Elküldve:
2010-09-05 19:45:29 |

|
|
|
 |
MilanLaci
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-05 19:20:36 |

|
| Abatino írta: | | szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
Éjszakánként nem véletlenül várta a nép a Blaha aluljárójában a friss nyomdaillatú lapot.  |
|
|
|
 |
Gallas
Stabil kezdő

Kalocsa
|
Elküldve:
2010-09-05 19:04:29 |

|
| Tutu írta: |
Hát ez hatalmas!!
" - Melyiket szereti jobban a Kálmánt? vagy az Olgát?
- A Kálmánt!
- Szerintem is... az jobban ilik!! ÖÖ Kálmán, az van hogy...
- Egyenes kérdéseket várok Béla , öööh Kálmán!"
Szakadok a röhögéstől!
|
Azóta már volt a tv2 reggeli műsorában, a Mokkában.
http://comment.blog.hu/2010/08/31/megrazo_magocs_interju_a_mokkaban |
____________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain." |
|
|
 |
Abatino
Stabil kezdő

Mátészalka
|
Elküldve:
2010-09-05 18:59:58 |

|
| szaloky írta: | | vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
|
|
|
 |
kilpin
Válogatott

Pécs
|
Elküldve:
2010-09-05 17:53:36 |

|
|
|
 |
Tutu
Stabil kezdő

Nyíregyháza
|
Elküldve:
2010-09-05 17:50:27 |

|
Hát ez hatalmas!!
" - Melyiket szereti jobban a Kálmánt? vagy az Olgát?
- A Kálmánt!
- Szerintem is... az jobban ilik!! ÖÖ Kálmán, az van hogy...
- Egyenes kérdéseket várok Béla , öööh Kálmán!"
Szakadok a röhögéstől!
|
____________ Szebb Jövőt! |
|
|
 |
antiinter
Stabil kezdő

Eger
|
Elküldve:
2010-09-05 17:27:29 |

|
|
|
 |
szaloky
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-05 15:37:41 |

|
| vtomi írta: | Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
|
|
|
 |
vtomi
Stabil kezdő

Kaposvár
|
Elküldve:
2010-09-05 15:19:09 |

|
Szalo: ő is inforádiós volt? (Vagy csak nem Te voltál NS-es? ) |
____________ Mindörökké AC Milan |
|
|
 |
Outlawz
Tartalék

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-05 11:49:10 |

|
Üdv!
Megszereztem angol kommentárral a Svéd-Magyar meccset,akinek kell írjon.
Emellett szintén kaptam meccseket,íme a lista!Akit esetleg valakit érdekel valamelyik,küldjön megint pm-et!
Belgium-Németország
Görögország-Grúzia
Portugália-Cipr us
Észtország-Olaszország
Kazahsztán-Törökország
Franciao.-Fehéroroszo.
Nagyon szívesen mindenkinek!  |
____________ Forza Grande Milan! |
|
|
 |
Omen
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-04 19:07:03 |

|
| kilpin írta: | | Omen írta: | | kilpin írta: | Jövő héten megy vki a Budai Borfesztiválra?
http://www.aborfesztival.hu/index.php?page=hir&id=139&a=0
|
Mi gondolkozunk rajta. |
Mi is. Elvileg Fradi meccs előtt-után gondolkodtam rajta.Biztos jó lesz és még nem voltam. Útközben meg Móron is illene megállni. |
Sűrű program!
Tavaly is voltunk, és a környezet nagyot dob az egész fesztiválon. Csak hát az ára... |
____________ Csapatot egy életre választ az ember. FORZA MILAN!!! |
|
|
 |
kilpin
Válogatott

Pécs
|
Elküldve:
2010-09-04 18:56:57 |

|
|
|
 |
Omen
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-04 18:55:09 |

|
|
|
 |
kilpin
Válogatott

Pécs
|
Elküldve:
2010-09-04 18:51:42 |

|
|
|
 |
kilpin
Válogatott

Pécs
|
Elküldve:
2010-09-04 18:45:23 |

|
|
|
 |
Pillanat
Focisuli

|
Elküldve:
2010-09-04 18:21:01 |

|
|
|
 |
Outlawz
Tartalék

Budapest
|
Elküldve:
2010-09-04 14:37:09 |

|
Ma birtokomba jutott néhány válogatott meccs teljes egészében,akinek szüksége lenne valamelyikre dobjon egy pm-et.
Észtország-Olaszország angol kommentárral
Portugál-Ciprus angol kommentárral
A magyar meccset ma vagy holnap kapom meg.
És pár klasszikus,akinek esetleg nincsen meg szívesen elküldöm.
2003-as BL döntő Milan-Juve
Ac Milan-Schalke 2005/06 (06.12.05)
Hollandia-Ausztria 1974-es barátságos meccs(pár név,aki miatt érdemes:Cruyff,Neeskens,Rep,Resenbrink,Krankl)
BL döntő: 1968-69 Milan-Ajax nem fekete-fehér
Nagyon szívesen segítek bárkinek.  |
|
|
|
 |
|
|