A nagy hidegre való tekintettel, a bajnokság őszi szakaszában már csak egyetlen fordulóra kerül sor, a 10. és a 11. játéknap meccseit 2010 márciusában játsszák le a csapatok.
Azon meg nem vagyunk a programban... ilyet lehet? minek van akkor sátor?
Amúgy mi lesz télen? Nem beszéltünk semmit...
____________ Ajándékozz magadnak egy új vasárnapot az ég kékjével, a fű zöldjével és a Milan piros-feketéjével!
/1986-1987 szezonbérlet/
Robit értesitettem, visszejelez, hogy tud-e jönni.
Roltchi: Pista ráér szerdán este?
Augusztus 19: Gila, roltchi, Spola, Iván?, luzsi, Droid, Pista
na, örülök, hogy lesz meccs.
már csak azt kell tudni, hova nevezuünk. A Fáyban egyelőre nem indul hétköznap ott bajnokság.
Csizo, Dáviddal tudtál beszélni?
____________ "A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik – megfullad." (Hofi Géza)
Sajnos az általam gondolt egyének, akik alkalmasak lettek volna játszani velünk egyet, nagyrészben szabadságon lesznek jövőhéten. Úgyhogy ez az ösvény bezárult.
Akkor már nincs sok idő ellenfelet szerezni.. Mindenesetre fixáljunk egy időpontot és egy helyszínt...
Aug 19., 20:00 sori, vonalas???
Robinak majd szólj, és akinek van ötlete ellenfélre, az gyorsan jelezze...
Kérdezzük meg a Rossonerit, hátha van kedvük játszani egyet. Csak tudnám, hogy érjük el Őket.
Sajnos az általam gondolt egyének, akik alkalmasak lettek volna játszani velünk egyet, nagyrészben szabadságon lesznek jövőhéten. Úgyhogy ez az ösvény bezárult.
Akkor már nincs sok idő ellenfelet szerezni.. Mindenesetre fixáljunk egy időpontot és egy helyszínt...
Aug 19., 20:00 sori, vonalas???
Robinak majd szólj, és akinek van ötlete ellenfélre, az gyorsan jelezze...
Elvileg találtam még egy srácot, mindketten tudnak védőt játszani, és kicsit előrébb is, ha kell (de nálunk nem nagyon kell )
Szóval a keret elvileg teljes, mostmár jöhetnek a meccsek és a bajnokságra a nevezés!!!
Augusztus 19: Gila, roltchi, Spola, Iván?
Csizo, Droid???
Roltchi: Pistát fel tudnád hívni? Meg majd a száma lehet kéne nekem is..
Luzsi meddig nyaral, tudja valaki? Mert kéne ellenfelet is intézni, meg ő is kéne...
Visszatértem.
Nekem jó augusztus 19. Próbálok ellenfelet szerezni.
Elvileg találtam még egy srácot, mindketten tudnak védőt játszani, és kicsit előrébb is, ha kell (de nálunk nem nagyon kell )
Szóval a keret elvileg teljes, mostmár jöhetnek a meccsek és a bajnokságra a nevezés!!!
Augusztus 19: Gila, roltchi, Spola, Iván?
Csizo, Droid???
Roltchi: Pistát fel tudnád hívni? Meg majd a száma lehet kéne nekem is..
Luzsi meddig nyaral, tudja valaki? Mert kéne ellenfelet is intézni, meg ő is kéne...
Nem tudom, hogy az AC villámosra mennyire tudom rávenni az új srácot, tekintve, hogy ott mindig későn érnek véget a meccsek. De akkor ezt nagyon gyorsan döntse el valaki és nevezzünk be valahova...
(Hogy ezen a gépen mindig más van bejelentkezve... )
1 hely az van, de azt nagyon nagyon védekező mentalitású egyénnek tartogatjuk... sajnos még nincs meg az illető...
nincs védőtök?? a számom a régi...
egy olyan 9fős keretet akarunk kialakítani, akikre mindig, minden körülmények között számíthatunk, és amennyiben nem, úgy képes az illető időben szólni. Én személy szerint jó játékosnak tartalak és igenis szükség lenne rád, de sajnos nem mindig úgy viszonyultál hozzánk, ahogy mi (én) azt vártuk volna. Ha be tudod tartani azt a néhány alapszabályt, amit kialakítunk, akkor én személy szerint támogatnám a visszatérésed.. Gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy mire gondolunk...
Szombat reggel foci - Gila, Droid
minél hamarabb szóljatok, plíz!
nekem necces a szombat, van egy nagy meló, hétvégézés lesz, szóval nekem ?-es
de szervezzétek, valaki szóljon a többieknek is, én el vagyok havazva
hát akkor talán jövőhétre... Luzsinak se jó, nem lennénk meg...
Akkor most szombaton nem lesz foci?
Ez a hétvégém szabad. Nekem a jövő hétvége nem jó.
jövőhéten akkor 15-én mozgunk a többiekkel, de utána lévő hétre mindenképpen kell már meccs... 2-t minimum játsszunk szerintem...
Roltchi: van már hír a bajnokságról?
Apropó bajnokság.
Dávid küldött egy üzenetet, hogy Ő is indít bajnokságot. A 4+1 mellett 5+1-est!! is a szokásos helyen. Ráadásul azt írja, hogy olcsón. (extra kedvezményekkel)
1 hely az van, de azt nagyon nagyon védekező mentalitású egyénnek tartogatjuk... sajnos még nincs meg az illető...
egy olyan 9fős keretet akarunk kialakítani, akikre mindig, minden körülmények között számíthatunk, és amennyiben nem, úgy képes az illető időben szólni. Én személy szerint jó játékosnak tartalak és igenis szükség lenne rád, de sajnos nem mindig úgy viszonyultál hozzánk, ahogy mi (én) azt vártuk volna. Ha be tudod tartani azt a néhány alapszabályt, amit kialakítunk, akkor én személy szerint támogatnám a visszatérésed.. Gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy mire gondolunk...
Szombat reggel foci - Gila, Droid
minél hamarabb szóljatok, plíz!
nekem necces a szombat, van egy nagy meló, hétvégézés lesz, szóval nekem ?-es
de szervezzétek, valaki szóljon a többieknek is, én el vagyok havazva
hát akkor talán jövőhétre... Luzsinak se jó, nem lennénk meg...
Akkor most szombaton nem lesz foci?
Ez a hétvégém szabad. Nekem a jövő hétvége nem jó.
jövőhéten akkor 15-én mozgunk a többiekkel, de utána lévő hétre mindenképpen kell már meccs... 2-t minimum játsszunk szerintem...
Roltchi: van már hír a bajnokságról?
Következő téma megtekintése Előző téma megtekintése Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
A WWW.ACMILAN.HU az AC MILAN CLUB BUDAPEST hivatalos honlapja. Mindazonáltal a MILAN A.C.-vel (hivatalos honlap: WWW.ACMILAN.COM) semmiféle kapcsolatban nem állunk (a hivatalos jelző tehát nem erre utal).
Az oldal minden részét (kivéve fényképek és a 3D-s gólvisszajátszások) a szerzői jogaink védik, másolásuk szigorúan tilos az oldal szerkesztőinek engedélye nélkül.