HIVATALOS HONLAP 1999-2010
        HÍREK        RSS       2009/10       CSAPAT       IGAZOLÁSOK     EGYESÜLET
      FŐOLDAL       LÉTESÍTMÉNYEK       TÖRTÉNELEM       MILAN JUNIOR CAMP '10       MÉDIATÁR       HÍREK ARCH.       LINKEK       CHAT       FÓRUM        BELÉPÉS

Fórum

Fórum kezdőlap  •   GY.I.K  •   Keresés  •   Profil  •   Régi fórum  •   Privát üzenetek
Rangok  •   Csoportok  •   Felhasználók  •   Moderátorok  •   Elrejtések  •   Könyvjelzők

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version
Szerző Üzenet
Ultrahun
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

Állapot: Offline

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 19:59:59 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Következő hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

balinhosa írta:
Felesleges azon parázni, hogy kit kéne játszani a két brazil közül, meg hogyan férnének el a pályán Patoval meg Ibrával együtt. Versenyhelyzet van, aki nem teljesít, nem játszik. Remélem, senkinek nem lesz bérelt helye a támadószekcióban.

Ez így is van rendjén.

Ami a jelenlegi szezont illeti...

Ez a keret erősebb, és lendületesebb, mint a 2008-2009-es, viszont a megszokott problémák továbbra is fennállnak. Ibra, és Robinho leigazolása csupán egy súlyos seb ideiglenes eltüntetéseként szolgál. Vagy mégsem?!

Kapusposzt: Ez Európában is helytálló, magabiztos.

Védelem: Európában Nestával ott van a legjobbak között, Nesta nélkül viszont gyatra, kiszámítható, és körülményes.

Középpálya/Támadók: Ez a legerősebb része a csapatnak. Egy Essien, L.Diarra szintű, és sokat futó középpályás hiányzik azért a középpályáról...

Mindenesetre engem örömmel tölt el az a megállapítás, miszerint a Milannak a Barcával egyetemben a világon a legzseniálisabb csapata van...

De ha tippelnem kellene, akkor azt mondom egy kissé pesszimistán, hogy egy nyolcaddöntő, illetve egy olasz bajnoki ezüstnél nem futjuk többre - ismervén az elmúlt évek szokásos forgatókönyveit. (tucatnyi sérülések, motiválatlanság,stb.)

No, de azért a joga bonito legyen meg a hazai meccseken, ha nyerünk, ha nem! Smile

Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 18:01:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

balinhosa írta:
Felesleges azon parázni, hogy kit kéne játszani a két brazil közül, meg hogyan férnének el a pályán Patoval meg Ibrával együtt. Versenyhelyzet van, aki nem teljesít, nem játszik. Remélem, senkinek nem lesz bérelt helye a támadószekcióban.

Én mind a 4et játszatnám. Remélem jó összhangban lesznek egymással és akkor csak élvezni kell a játékot.
Szerintem, Ibra tuti kezdő, ahogyan Pato is.
R80 meg eddig ő volt a pályán az ész, nehogy már ne ő játszon.
Robinho meg szerintem nem padra jött. Így vagy úgy megkellene próbálni hogy mind a 4en fent vannak, aztán mehet hogy kivan jobb formában, vagy egy sérülés is bezavarhat mindent.
4-2-3-1 the best!
nagyon várom a következő mecsünket.!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
balinhosa
Cserejátékos
Cserejátékos

Szigetcsép

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 17:45:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 11:07:37 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

frontoffice írta:
Pato95 írta:
(...)Cseszheted ha a büdös életében nem adott annyi jó zsugát mint Ronie egy mecssen! (...)Azért mert kiad ilyen egetverő zsugákat,kiszo...atja az ellenfél védőit egetverő cselekkel Robinho egy (??) cselt tud a biciklicselt!

Azért ezt egy kicsit borúsan látod Smile

http://www.youtube.com/watch?v=VavVl29Ku7k&feature=related

Oké ebből Ronienak egy mecssen össszejön!

frontoffice
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest-Óbuda

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 10:22:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Pato95 írta:
(...)Cseszheted ha a büdös életében nem adott annyi jó zsugát mint Ronie egy mecssen! (...)Azért mert kiad ilyen egetverő zsugákat,kiszo...atja az ellenfél védőit egetverő cselekkel Robinho egy (??) cselt tud a biciklicselt!

Azért ezt egy kicsit borúsan látod Smile

http://www.youtube.com/watch?v=VavVl29Ku7k&feature=related

Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 10:02:16 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Félre ne értsetek nem azt mondtam hogy R80 szar csak nem szeretném hogy Robinho-t padoztassák azért mert R80 játazik akkor legyeenek mind a 4-en pályán nekem8 kellenek R80 zsugái és Robinho cselei! Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése
Pato95
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 09:45:01 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Ano írta:
ifipato írta:
Sztem R80-at kivenni nem egy halálos ítélet Robinho sztem nagyon jól tudná helyettesíteni ne értsetek férre Ronaldinho nagyon jól játszik de Robinho-ban én akkor is azt mondom hogy több tűz amire nagyon nagy szüksége van a Milannak! Én sztem ha belegondoltok Robinho valószínű kinnn lesz a következő vb-n is R80 meg sztem nem. Nekünk a jővőre is kell gondolnunk R80 ne lesz hosszútávú megoldás már 30 éves ettől eltekintve zseniális még mindig de sztem Robinho is az!!
Very Happy

Annyira jó mikor valaki beírja, hogy "sztem több tűz van benne, mint a másikban" egy olyan játékosra, aki még életében nem lépett pályára Milan mezben Very Happy

Ne érts félre nem szidni, vagy hasonlót akarlak, távol álljon tőlem, direkt nem keltem a feszültséget. De nem tudhatod, hogy mennyi tűz lobog Robinhoban a Milan iránt.

Az meg természetes, hogy Robinho a jövőre nézve jobb megoldás mint Dinho. Bár szerintem az akkori edző 33 évesen simán kifogja vinni a VB re Dinhot is legalább a padra, hogyha hasonlóan játszik mint most.(Kevés futás, sok jó zsuga)

Most már azért Dinho fut sokat ezt az utóbbi Lecce elleni mecss tükrözte ezt,de egy mecssből neinduljunk ki!Azért az szép,hogy megtudja állapítani ifipato barátunk,hogy a Robinhoban több a tűz.Cseszheted ha a büdös életében nem adott annyi jó zsugát mint Ronie egy mecssen!Ronaldinhot kivesszük a csapatból nagyon vissza fog esni a játékunk!CobR4csKanak igaza volt és nem túlzás,hogy ha kivesszük akkor aláírtuk a halálos itéletünket!Mért is?Azért mert kiad ilyen egetverő zsugákat,kiszo...atja az ellenfél védőit egetverő cselekkel Robinho egy cselt tud a biciklicselt!4 játszanak eggyüt meglehet oldani Robinho a vbn is vissza zárt védekezni akkor itt mértne zárhatna?
Ano
Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 09:03:18 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ifipato írta:
Sztem R80-at kivenni nem egy halálos ítélet Robinho sztem nagyon jól tudná helyettesíteni ne értsetek férre Ronaldinho nagyon jól játszik de Robinho-ban én akkor is azt mondom hogy több tűz amire nagyon nagy szüksége van a Milannak! Én sztem ha belegondoltok Robinho valószínű kinnn lesz a következő vb-n is R80 meg sztem nem. Nekünk a jővőre is kell gondolnunk R80 ne lesz hosszútávú megoldás már 30 éves ettől eltekintve zseniális még mindig de sztem Robinho is az!!
Very Happy

Annyira jó mikor valaki beírja, hogy "sztem több tűz van benne, mint a másikban" egy olyan játékosra, aki még életében nem lépett pályára Milan mezben Very Happy

Ne érts félre nem szidni, vagy hasonlót akarlak, távol álljon tőlem, direkt nem keltem a feszültséget. De nem tudhatod, hogy mennyi tűz lobog Robinhoban a Milan iránt.

Az meg természetes, hogy Robinho a jövőre nézve jobb megoldás mint Dinho. Bár szerintem az akkori edző 33 évesen simán kifogja vinni a VB re Dinhot is legalább a padra, hogyha hasonlóan játszik mint most.(Kevés futás, sok jó zsuga)
ifipato
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-05 08:40:56 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Very Happy
MilanLaci
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 21:49:52 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

CobR4csKa írta:
ifipato írta:
R80 sztem már nem a régi és Robinho-ban több a Bizonyítási vágy !!

Ne haragudj meg, de Te mit beszélsz? Láttad a Lecce elleni meccset? R80 zsugái élményszámban mentek, akkor adott gólpaszt szinte amikor akart, See-nek is adott két-három olyan labdát, amibe szinte csak bele kellett volna érni..

Emellett újra jó volt látni a harcosságát, valamint, hogy vissza-vissza lépett segíteni hátul.

Abban igazad van, hogy még nem a régi, idősebb is azóta néhány évvel, de őt kivenni körülbelül annyit jelentene, hogy aláírtuk a halálos ítéletünket..

Lehet, hogy Robinho-ban több a bizonyítási vágy, de korántsem olyan képességű még, mint R80.

...de őt kivenni körülbelül annyit jelentene, hogy aláírtuk a halálos ítéletünket..
Azért ez nagyon durva túlzás.
ReMoha
Tartalék
Tartalék

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 21:15:05 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

petya83 írta:
ReMoha írta:
attilio-7 írta:

ReMoha: Kizártnak tartom, hogy a Kaká, Seva páros még mindig hatékony lenne a Seria A-ban. Mint utólag kiderült mindkettőt időben, jó pénzért sikerült eladni.

márpedig hidd el, hogy hatékony lenne. Talán Sheva nem 30-at, csak 25-öt lőne évente....
Nostradamus elbújhat melletted... Laughing

tegyük fel szavazásra a kérdést! Cool Laughing
petya83
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 20:17:09 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ReMoha írta:
attilio-7 írta:

ReMoha: Kizártnak tartom, hogy a Kaká, Seva páros még mindig hatékony lenne a Seria A-ban. Mint utólag kiderült mindkettőt időben, jó pénzért sikerült eladni.

márpedig hidd el, hogy hatékony lenne. Talán Sheva nem 30-at, csak 25-öt lőne évente....
Nostradamus elbújhat melletted... Laughing
Omen
Moderator
Moderator

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 20:12:14 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Milan working ‘intensely’

http://www.rossoneriblog.com/milan-working-intensely/

Mindig jó ilyet olvasni. A cikk szerint a csapat keményen edz.

Válogatott
Válogatott

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 14:33:04 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

szucsi82 írta:
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne?
Most akkor leigazoltuk François Clerc-ket?
Köszi elöre is.

Nem és szerintem nem is fogjuk. Felesleges lenne! Ott van Montelongo.

Legutóbb nathaniel szerkesztette (2010-09-04 16:36:05), összesen 1 alkalommal
szucsi82
Tartalék
Tartalék

Komló

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 14:08:17 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Sziasztok.
Egy kérdésem lenne?
Most akkor leigazoltuk François Clerc-ket?
Köszi elöre is.
ifipato
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 13:38:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Én sztem is Robinho padra aztán majd beáll persze úgy is lehet hogy egy félidő egyik egy félidő másik Very Happy na jo azért télleg ez nem egyszerű 3 lehetőség van :
1.Robinho padozik
2.Ronaldinho padozik
3.mind a 4-en pályán van Ibra-Pato-R80-Robinho
ReMoha
Tartalék
Tartalék

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 13:33:13 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

attilio-7 írta:

CobR4csKa
Cserejátékos
Cserejátékos

Nyíregyháza

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 13:10:53 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ifipato írta:
CobR4csKa írta:
ifipato írta:

Ne haragudj meg, de Te mit beszélsz? Láttad a Lecce elleni meccset? R80 zsugái élményszámban mentek, akkor adott gólpaszt szinte amikor akart, See-nek is adott két-három olyan labdát, amibe szinte csak bele kellett volna érni..

Emellett újra jó volt látni a harcosságát, valamint, hogy vissza-vissza lépett segíteni hátul.

Abban igazad van, hogy még nem a régi, idősebb is azóta néhány évvel, de őt kivenni körülbelül annyit jelentene, hogy aláírtuk a halálos ítéletünket..

Lehet, hogy Robinho-ban több a bizonyítási vágy, de korántsem olyan képességű még, mint R80.

Ez igaz amit mondasz hogy nagy zsugákat osztogat és Robinho nem olyan képességű mint ő és nem a régi!De az egy Lecce volt lehet hogy nagy csapatok ellen nem így mennem neki bár télleg nagyon jo játékos még mindig akkor viszont ha ő is kezdő lenne legyenek 4-en nem bánom és csak ne a középpálya rovására menjen lépjenek vissza labdákért!!! részemről rendben van R80 fantasztikus játékos még mindig Patoval együtt és még ott van ibra is persze Robinho-t le is ültethetik a padra és ha mondjuk R80 kicsit elfárad becseréli!! Én nem mondtam hogy szar R80 csak azt hogy nem a régiés ebben sztem igazam van de még mindig fantasztikus játékos! végülis azért 4-2-3-1-ben sztem megtudnánk oldani hogy mindegyik pályá legyen!

Valóban meg lehetne oldani ilyen felálásban, hogy mind a négyen pályán legyenek. Mondjuk szerintem ha Allegri helyében lennék, Robinhot padoztatnám a szezon elején, és a 60. perc táján állítanám be R80 helyére, ezzel pedig azért nem kis lendületet kapna a csapat.

Bár, hogy milyen felállásban kezdjünk legyen Allegri baja. Szerintem sok edző örülne neki, ha azon kellene gondolkodnia, hogy R80, Pato, Ibra és Robinho közül kit padoztasson, vagy, hogy küldje őket egyszerre pályára.. Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése MSN Messenger
ifipato
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 13:03:03 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

CobR4csKa írta:
ifipato írta:

Ez igaz amit mondasz hogy nagy zsugákat osztogat és Robinho nem olyan képességű mint ő és nem a régi!De az egy Lecce volt lehet hogy nagy csapatok ellen nem így mennem neki bár télleg nagyon jo játékos még mindig akkor viszont ha ő is kezdő lenne legyenek 4-en nem bánom és csak ne a középpálya rovására menjen lépjenek vissza labdákért!!! részemről rendben van R80 fantasztikus játékos még mindig Patoval együtt és még ott van ibra is persze Robinho-t le is ültethetik a padra és ha mondjuk R80 kicsit elfárad becseréli!! Én nem mondtam hogy szar R80 csak azt hogy nem a régiés ebben sztem igazam van de még mindig fantasztikus játékos! végülis azért 4-2-3-1-ben sztem megtudnánk oldani hogy mindegyik pályá legyen!
CobR4csKa
Cserejátékos
Cserejátékos

Nyíregyháza

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 12:48:17 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ifipato írta:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése MSN Messenger
ifipato
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 12:29:44 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

És Ronaldinho-t Szándékosan hagytam ki mert sztem Robinho jobb és fiatalabb is sztem ő mostmár többet tudna tenni a csapatért és lehet hogy télleg nem lenne jo ha négyen lennének egyszerre pályán mert sztem elhallna a középpálya Flamini-Pirlo-Boateng nagyon jo lenne középpályán elől meg sztem Pato-Ibra-Robinho R80 sztem már nem a régi és Robinho-ban több a Bizonyítási vágy !!
ifipato
Focisuli
Focisuli

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 12:24:39 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ha a mostani igazolásokat is beleveszem én így álnek fel:
Az én kezdőm:Amelia-Montolengo-Nesta-Silva-Antonini-Flamini-Pirlo-Boateng-Pato-_Robinho-Ibrahimovic
attilio-7
Cserejátékos
Cserejátékos

Nyíregyháza

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 12:19:15 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Zolka: Ha megfordítjuk akkor meg azt mondom a fénykorában lévő Ronaldinho sokkal jobb volt mint a jelenlegi (vagy akár tavalyi) Kaká. Persze Kaká az utóbbi évtized legmeghatározóbb Milan játékosa volt szvsz, de akkor is azt mondom, hogy a mostani 3-asunk többet ér. Ibrat tudjuk mire képes a Serie A-ban, Ronaldinhot láttuk tavaly, hogy képes jó periódusokra, kérdés hogy milyen hosszú lesz most ezen periódusa. Robinho, meg nekem stílusra Patohoz haonlít (gyors, alacsony súlypontú, jól cselez), és ha közel olyan sikeres lesz mint Pato akkor azt mondom nyugodt szezonunk lesz. Várjunk 8-10 fordulót és mindannyian okosabbak leszünk.
Amúgy azt mondom a védelem összeállt, a támadósor az egyik legerősebb, kérdés nálam a középpálya. VAn utánpótlás (Boateng, Flamini), de valószínú a szezon nagyrészében a Pirlo,See kettős fog többet játszani. Ez szép feladat lesz Allegrinek.

Stabil kezdő
Stabil kezdő

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-09-04 00:46:00 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

szaloky írta:
U21-ben még a magyar válogatott is megelőzi

Nem igazán értem ezt a megfogalmazást, az U-21-es válogatottunk Európa, sőt a világ egyik legtehetségesebb, legmélyebb keretével rendelkező csapata ebben a korosztályban, a gárda magja Eb 5. Vb 3. helyezést ért el. Egyáltalán nem szégyen az olasz válogatottnak sem lemaradni emögött a csapat mögött (egyébként most ugyanannyi pontjuk van).

Attilio7: A fénykorában lévő Kaka' lényegesen jobb volt mint a jelenlegi Ronaldinho, és a mindenkori Robinho, vagy Ibra. Különleges játékos volt (?), akit nem lehetett megállítani, és a legnagyobb meccseken rendszeresen hozta magát. Ez nem mondható el a másik hármasról. Ha a jelenlegi Ricky-t nézzük (most attól eltekintve, hogy sérült), akkor persze egyértelmű, hogy nemhogy a Dinho, Robinho, Ibra hármas, de még Ibra egyedül is többet érhet nekünk. Azért én szurkolok neki, hogy megtalálja a régi önmagát a Madridban.
ReMoha
Tartalék
Tartalék

HozzászólásElküldve: 2010-09-03 23:35:41 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

attilio-7 írta:

Hogy mást ne mondjunk (kicsit lesarkítva) Kaká árából mi vettünk egy Ronaldinho-Ibrahimovic-Robinho 3ast, és akármennyire szerettük Kakát nem hiszem, hogy van a fórumon olyan aki ne ezt a 3-ast választaná.

De, pl én. Minden Shevánál kezdődött. Az ő eladása totális baromság volt. Utána jött Kaká. Nyugodtan rohangálhatna még Kaká Sheva elől, így nem lenne egy 80%-os Ronaldinhonk, meg nem kellett volna (mostmár főleg, egyébként Shev eladása után kellett volna)mindenképp egy atomerős befejező csatárt összekaparni. Robinho meg így már képbe se lenne. (szubjektív saját vélemény)
Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Kapcsolódó témák
 Témák   Válaszok   Szerző   Megtekintve   Legutolsó üzenet 
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ 2010-03-10 Manchester United 4-0 Milan 559 Andrew 21890 2010-03-15 14:21:47
Omen Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás Kik mérgezik a magyar focit avagy mezey,kisteleki és a többi 148 lechevalier 8134 2008-08-14 10:19:18
lufballon Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Általánosságok a bajnokságból és a kupából 51 prince 3411 2008-03-06 16:32:04
rossonero01 Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Igazolási hírek, pletykák 18224 Penny 578070 2008-02-01 00:04:40
dreid Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ 2008-01-08 E.A.Emírségek-Milan [online közvetítés] 38 andrijcar 6605 2008-01-08 17:51:02
floyddebarber Legutóbbi hozzászólások