HIVATALOS HONLAP 1999-2010
        HÍREK        RSS       2009/10       CSAPAT       IGAZOLÁSOK     EGYESÜLET
      FŐOLDAL       LÉTESÍTMÉNYEK       TÖRTÉNELEM       MILAN JUNIOR CAMP '10       MÉDIATÁR       HÍREK ARCH.       LINKEK       CHAT       FÓRUM        BELÉPÉS

Fórum

Fórum kezdőlap  •   GY.I.K  •   Keresés  •   Profil  •   Régi fórum  •   Privát üzenetek
Rangok  •   Csoportok  •   Felhasználók  •   Moderátorok  •   Elrejtések  •   Könyvjelzők

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version
Szerző Üzenet
LASLOGALEAZZI
Válogatott
Válogatott

ALGHERO - Sardegna

Állapot: Offline

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 23:23:28 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Következő hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Csaby89 írta:

Óriási, a Pi értéke nagyon király clapper

Meg a tartalma is! Akkor az igazi, ha a közelében vagy!
Majd egyszer elmagyarázom! Laughing Laughing

Cserejátékos
Cserejátékos

Marosvásárhely / Erdélyország

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 23:10:36 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

LASLOGALEAZZI írta:
Reggel kiment a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legelt, már lassan ment lefele a nap, amikor a bika meglátott egy fehér pontot a távolban. Gondolkodott mi lehet az, de nem jött rá. Ez a fehér pont kb. 2 óra múlva odaért a szeme elé. Na ki volt az? Hát a nyuszika. A nyuszika odaszól neki:
- Te bika menj már arrébb, mert sokáig gyalogoltam és nem akarlak még téged is kikerülni.
A bika meg se szólalt, meg se moccant úgy telelegelte magát.
A nyuszika azt gondolta, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri még egyszer:
- Te bika, légy szíves menj már arrébb, mert nem akarlak kikerülni, Tudod???
A bika meg se szólal, meg se moccan. A nyuszika azt gondolja magában: A f@sz fog most már szarakodni!!! Elkezd ordítani a bikának:
- Te bika nagyon gyorsan húzd arrébb a termetes 3,14csádat, mert ha nem, úgy szétrúgom, hogy nem tudsz ráülni!!! Érted???
A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika:
- Rendben bika, te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni és ha addig nem húzod el magad, nagyon nagy baj lesz!!! Érted??
Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. 5, 4, 3, Háromnál a bika egy akkora cifrafost nyomott a nyuszikára, hogy a nyuszikának a füle csúcsát is belepte a szar. A nyuszika kikászálódott a szarból, miközben a bika lassan elballagott. A nyuszi a bika után kiáltott:
- Mi van, bazmeg?? Beszartál, hogy jön a nulla, mi???

Óriási, a Pi értéke nagyon király clapper
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LASLOGALEAZZI
Válogatott
Válogatott

ALGHERO - Sardegna

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 23:00:16 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Reggel kiment a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legelt, már lassan ment lefele a nap, amikor a bika meglátott egy fehér pontot a távolban. Gondolkodott mi lehet az, de nem jött rá. Ez a fehér pont kb. 2 óra múlva odaért a szeme elé. Na ki volt az? Hát a nyuszika. A nyuszika odaszól neki:
- Te bika menj már arrébb, mert sokáig gyalogoltam és nem akarlak még téged is kikerülni.
A bika meg se szólalt, meg se moccant úgy telelegelte magát.
A nyuszika azt gondolta, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri még egyszer:
- Te bika, légy szíves menj már arrébb, mert nem akarlak kikerülni, Tudod???
A bika meg se szólal, meg se moccan. A nyuszika azt gondolja magában: A f@sz fog most már szarakodni!!! Elkezd ordítani a bikának:
- Te bika nagyon gyorsan húzd arrébb a termetes 3,14csádat, mert ha nem, úgy szétrúgom, hogy nem tudsz ráülni!!! Érted???
A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika:
- Rendben bika, te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni és ha addig nem húzod el magad, nagyon nagy baj lesz!!! Érted??
Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. 5, 4, 3, Háromnál a bika egy akkora cifrafost nyomott a nyuszikára, hogy a nyuszikának a füle csúcsát is belepte a szar. A nyuszika kikászálódott a szarból, miközben a bika lassan elballagott. A nyuszi a bika után kiáltott:
- Mi van, bazmeg?? Beszartál, hogy jön a nulla, mi???
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
DrogZ_MesTer
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 22:04:50 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Pippomio írta:
Az új magyarázat a gyorshajtásra Londonban:
- Biztos úr, azért sietek mert Terry autóját látták leparkolni a házam előtt es a nejem egyedül van otthon!

Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Very Happy ANTI BAYERN KLUB HUNGARY! Very Happy
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 21:13:33 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ForzaACMIL írta:
Valerossa írta:
ForzaACMIL írta:
Valerossa írta:

Agyiszintről van, vagy máshol bukkantál rá? Very Happy

Máshol bukkantam rá. Very Happy

Egyébként hatalmas! Szakadtam rajta amikor először láttam! Laughing

Örülök, hogy tetszett. Smile

Sulla mia macchina c'é il serpente, sulla mia macchina c'é il croce.
Pippomio
Cserejátékos
Cserejátékos

Sopron

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 20:55:32 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Az új magyarázat a gyorshajtásra Londonban:
- Biztos úr, azért sietek mert Terry autóját látták leparkolni a házam előtt es a nejem egyedül van otthon!

Laughing

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése
ForzaACMIL
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Bicske

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 19:50:49 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:
ForzaACMIL írta:
Valerossa írta:

Egyébként hatalmas! Szakadtam rajta amikor először láttam! Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 19:35:30 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

ForzaACMIL írta:
Valerossa írta:

ForzaACMIL
Stabil kezdő
Stabil kezdő

Bicske

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 19:16:21 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
lechevalier
Válogatott
Válogatott

itt is-ott is...

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 18:42:32 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

mi a közös a sport2,eurosport2,sportklub 3asban?

mind 3 adón ugyanaz a meccs megy felvételről:chelsea-arsenal 2:0.

Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 18:42:13 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

George Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni:
- Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.
- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.
- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?
Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.
- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.
- Jó - feleli Bush.
- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.
- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

Újságíró készít riportot az elmegyógyintézetben. Azt kérdi a főorvostól:
- Hogyan állapítják meg egy páciensről, hogy már elhagyhatja a kórházat?
- Vannak olyan feladataink, amiket helyesen végrehajtva bizonyíthatják elmeállapotukat.
- Tudna egy ilyen példát mondani?
- Persze. Vegyük például ezt: van egy kád, teli vízzel. Van a fürdőszobában három tárgy, egy kiskanál, egy pohár és egy vödör. Melyikkel tüntetné el a vizet a kádból?
- Ó, hát ez egyszerű! Minden normális ember a vödröt választaná.
- Nem, minden normális ember kihúzná a dugót a kádból...

Új kenguru érkezik az állatkertbe, beteszik egy körbekerített karámba. Másnap reggel a gondozók odakint találják. Erre építenek egy új, 4 méter magas kerítést, ám másnap reggel megint sikerül kijutnia a kengurunak.
Erre építenek egy 10 méter magas kerítést. A helyzet másnap reggel is ugyanaz. Ekkor már 15 méterre emelik a kerítés magasságát.
A szomszéd ketrecben lakó teve megkérdi a kengurutól:
- Te, mit fogsz csinálni, ha 50 méter magasra emelik a kerítést? Akkor is ki tudsz majd jutni?
- Persze - válaszolja a kenguru, - de csak akkor, ha továbbra is elfelejtik bezárni a kaput...

A róka elkapja a nyulat.
- Rendben van róka koma, egyél meg, de előbb engedd meg, hogy eljárjam a haláltáncot.
A róka beleegyezik.
A nyuszi elkezd táncolni:
- Egyet jobbra, kettőt balra, hármat jobbra, négyet balra, ötöt jobbra, futás!
A róka felsóhajt:
- Ilyen hülye koreográfiát még nem is láttam!

A nyuszi, a medve és a róka ül az erdőben. Nyuszika nagyon le van törve ezért a medve érdeklődik, hátha tud segíteni:
- Mondd csak nyuszika, mi a baj?
- Jaj medve, olyan szörnyű dolog történt velem.... ellopták az órámat!
- Tényleg? Nekem meg a teheneimet lopták el az egyik éjjel.
A róka csak hallgat, majd megszólal:
- Ajajj! Már öt óra! Mennem kell fejni!

Az állatok Istenhez fordulnak kérdéseikkel. Megkérdezi az elefánt:
- Nekem miért van ilyen vastag bőröm?
- Azért, hogy mindentől megvédjen, például a szúnyog sem tud megcsípni.
A zsiráf megkérdezi:
- Nekem miért ilyen hosszú a nyakam?
- Így a magasabb leveleket is eléred.
Megszólal mérgesen a tyúk:
- Nekem ne is próbáld megmagyarázni, vagy a tojást csináld kisebbre, vagy a lukat nagyobbra!

Két teknős megy a sivatagban, de megszomjaznak, így megállnak egy bárnál sörözni. Isznak, iszogatnak, közben eltelik 1 év, 2 év, 3 év, 4 év, ... 10 év.
Az egyik teknős megszólal:
- Van még pénzed?
- Nincs. És neked?
- Nincs. De otthon van a pénztárcámban.
- Elmész érte?
- Persze! Mindjárt jövök!
Elindul a teknős hazafele. Eltelik 1 év, 2 év, 3 év...
Gondolja a teknős aki ottmaradt: "Hát, ez már lehet, hogy nem is jön vissza, legalább megiszom a sörét!" Nyúl a sörért, amikor hirtelen előugrik egy bokorból a másik teknős:
- Hé, ha csalsz, akkor el sem indulok!
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 17:08:41 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Kínában még a Google-t is hamisítják! Laughing

Goojje
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 17:07:30 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Laughing

BaMa
Tartalék
Tartalék

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 15:54:31 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

http://www.youtube.com/watch?v=SVdj45C422c&feature=player_embedded#

Válogatott
Válogatott

Debrecen

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 14:27:45 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

A BMW-és és a trabantos versenyeznek. A BMW-és nagyon keménykedik, hogy megveri a trabantost. Elindulnak. A trabis jól kapta el a rajtot. Mennek 60-al, a trabis ott van a BMW-és mellett. Mennek 100-al, még mindig ott van mellette. Mennek 150-el, még mindig ott van mellette. Már a BMW-és maximumán mennek, amikor a trabis letekeri az ablakot és átkiabálja:
- Helló! Nem tudja véletlenül, hogy kell egyesből, kettesbe váltani?

Megy két részeg ki a kocsmából, majd mikor már elhagyták úgy 300 méterre, megszólal az egyik:
- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni!
Mire a másik:
- Semmi baj, majd megtanítalak...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
roltchi
Válogatott
Válogatott

Budapest

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 13:17:26 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

a választási plakátokról

http://sendupcomedy.blog.hu/2010/02/08/az_arc_csupan_illusztracio

Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-09 00:06:21 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Csaby89
Cserejátékos
Cserejátékos

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 23:50:20 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

A cigány bemegy egy állásközvetítőhöz és mondja:
Szeretnék DOLGOZNI magas gázsival és rugalmas munkaidővel!
A titkárnő ezt mondja:
- Pont van egy Önnek megfelelő állás, havi 500.000 nettó fizetéssel, gyönyörű tengerparti irodában, szőke bombázó titkárnővel, naponta csak kevés papírmunkával. Vállalja?
- Maga most viccel velem?
- Maga kezdte!

- Miért nem szeretik a cigányok a Szovjet zászlót?
- Mert sok rajta a szerszám.

A Danubius rádiót felhívja a cigány:
- Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márka, 600 USA dollár, 500ezer olász lira, és 280 svájci frank. Volt benne egy személyi igazolvány is, aszongya: Kiss Péter Richárd, Budapest, Dobó utca.
Nnnnaa, neki küldeném a következő számot...

A cigány autót vezetni tanul. Az oktató mellette ül. A cigány egy kereszteződéshez ér, de a stoptábla ellenére áthajt azon. Az oktató rákiált:
- Maga hülye barom. Hát nem látta a stoptáblát?
A cigány rálép a fékre, majd megkérdezi:
- Alumínium tábla? Visszá tolassak érte?

A cigány börtönbe kerül. Mindjárt meg is kérdezi a fegyőrt:
- Miért van az ablakokon rács?
- Biztonsági okok miatt.
- Ugyan már! Ki az a hülye, aki pont a sittre akar betörni?

- Hová rejti a cigány a pénzt a felesége elől?
- ???
- A szappan alá.

A cigány megy gyónni. Beül a gyóntatószékbe..
- Plébános úr! Nagy a baj..
- Micsoda fiam!?
- Nagy bűnt követtem el..
- Gyóndd meg hát nekem.
- Hát, tudja tiszteletes úr, loptam egy tyúkot.
- Ez nem olyan nagy bűn.. Meséld tovább..
- Hát loptam még kecskét is ám.
- Na ez már komolyabb ügy, de még nem olyan súlyos..
- De tudja tiszteletes úr, hogy mi a legnagyobb bűnöm?!
- Nem fiam nem tudom, áruld hát el!
- Megbasztaan a jó Qrva anyámat!!
- Hát ez nagyon súlyos bűn, a feloldozáshoz el kell mondanod 1000 Miatyánkot.. no és a templom udvaron van egy öreg eperfa.. Azt estére kivágod, és összedaraboldva berakod a fészerbe. Értetted!?
- Értettem plébános úr..
Eltelik egy kis idő, kimegy a pap a kertbe azt látja, hogy a roma bóklászik a fa körül, azt még nem történt semmi sem.
- Mit csinálsz ott édes fiam, hát már rég ki kellett volna vágni azt a fát!
- Tudja plébános úr, én tipródom...
- Hát és min tipródsz cigány?
- Hát azon plébános úr, hogy bassza meg maga is a jó Qrva anyját, aztán ketten hamarabb végzünk!

A Német, a cigány és a Magyar utaznak egy repülőn. Egyszer a Német kidob az ablakon egy ezüst kanalat, megkérdezik tőle hogy ezt miért dobtad ki?
- Nálunk ebből van a legtöbb. Utána a cigány is kidob egy aranykanalat és tőle is megkérdezik hogy miért dobta ki az ablakon a kanalat, azt feleli:
- Nálunk meg ebből van a legtöbb. Mire a Magyar felál és kidobja a cigányt az ablakon. Kérdi tőle a Német hogy miért dobta ki a cigányt?
- Nálunk meg ebből van a legtöbb!

A cigány elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kékül a bal lábam!
- Hát, ezt bizony le kell amputálni!
Két nap múlva visszamegy a cigány:
- Doktor úr, nagyon nagy baj van! Kékül a jobb lábam!
- Hát, cigány bizony ezt is le kell amputálni!
Két nap múlva beviszik a cigányt az orvoshoz:
- Doktor úr, hatalmas nagy baj van! Kékül a seggem!
Az orvos gondolkodik egy darabig, majd megszólal:
- Te cigány, nem fog véletlenül a farmerod?

Gazsi és az unokája sétálgatnak és az útjuk éppen egy szeméttelep mellett visz el. Ott egy konténerben egy cigány asszony turkál, félig benne a szemétben olyannyira, hogy a miniszoknyából kilátszik az egész feneke.
Erre komiszul megszólal az unoka:
- Pápá! Nézd mán millyen jó picsa, oszt ki van dobva!!
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 22:42:35 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

gsi írta:
Valerossa írta:
Romantikus! Laughing

Éreztem, hogy le kell vennem a hangot. Very Happy

A női megérzések mindig bejönnek! Very Happy
gsi
Válogatott
Válogatott

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 22:37:15 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:
Romantikus! :lol:

Éreztem, hogy le kell vennem a hangot. :D
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 22:24:29 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Romantikus! Laughing
Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 22:18:54 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.

A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés, világított piperetükör, dönthető ülés stb.

A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon..a horgász meg azért, hogy ne legyen otthon.

A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.

Addig igyál, amíg már szépnek tűnik, de még nem akarod elvenni feleségül.

A hisztéria alattomos betegség! A nő kapja meg és a férfi hal bele!

A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog.
De ha előléptetnek, akkor egyből mindenki téged akar leütni.

Vagy sokat keresel, vagy sokáig!

Mindig a főnök végzi a feladat oroszlánrészét: üvölt.

Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.

A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.

Azért van a vonaton két mozdonyvezető, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni!

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is
történik.

A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság az ébresztőóra.

Ha olajos lesz a kezed, akkor elkezd viszketni az orrod.

Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi.

A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.
Pato95
Stabil kezdő
Stabil kezdő

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 19:42:55 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Milan jelen és jövöje topicba van elég vicc!
Aki Bori,Pirlo,Oddo ne talántán Kaladze fan az nyugottan irjon mi elvagyunk a röhögőgörcsökkel! Laughing Laughing

Valerossa
Válogatott
Válogatott

Róma

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 18:56:18 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Egy kis Fábry válogatás:

South Park (Imádom ezeket a hangokat! Smile )

Walesi bárdok

Zuschlag János - Mama

És egy picit pihentebb, így este felé. Laughing

A két kép között van 12 különbség. Keresse meg! Smile)))

LASLOGALEAZZI
Válogatott
Válogatott

ALGHERO - Sardegna

HozzászólásElküldve: 2010-02-08 17:31:20 Hozzászólás az előzmény idézésével Felhasználó elrejtése Oldal tetejéreElőző hozzászóláshozKövetkező hozzászóláshozOldal utolsó hozzászólásához Vissza az elejére

Valerossa írta:
Smile

Nagyon jó! Remélem, hogy mindenki érti?

Szabby7 eredményei is egy kész vicc. Jó is, idevaló, mégsem
röhögjük halálra magunkat.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése E-mail küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:       
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Printable Version

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Kapcsolódó témák
 Témák   Válaszok   Szerző   Megtekintve   Legutolsó üzenet 
Nincs új hozzászólás Kiemelt: A Milan jelene és jövője 10454 andrijcar 393715 2010-09-05 19:59:59
Ultrahun Legutóbbi hozzászólások
Nincs új hozzászólás Kik mérgezik a magyar focit avagy mezey,kisteleki és a többi 148 lechevalier 8134 2008-08-14 10:19:18
lufballon Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Általánosságok a bajnokságból és a kupából 51 prince 3411 2008-03-06 16:32:04
rossonero01 Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ Igazolási hírek, pletykák 18224 Penny 578070 2008-02-01 00:04:40
dreid Legutóbbi hozzászólások
Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ 2008-01-08 E.A.Emírségek-Milan [online közvetítés] 38 andrijcar 6605 2008-01-08 17:51:02
floyddebarber Legutóbbi hozzászólások