A hírek szerint a Milan január 16-án játszik a Juventusszal a szuperkupában.

2016-hoz hasonlóan ebben a szezonban is a Milan és a Juventus fogja játszani a szuperkupa meccset. Mint ismert, a Juve megnyerte a bajnokságot és az Olasz kupát is, ezért a szabályok szerint a kupadöntő vesztese lesz az ellenfele az Olasz szuperkupában.

Korábban már eldőlt, hogy nem a szezonkezdet előtt, hanem januárban fogják rendezni az összecsapást. A Sky Sport beszámolója szerint a mérkőzés 2019. január 16-án, szerdán lesz Dzsidda városában, Szaúd Arábiában. Dzsidda az ország második legnépesebb városa.

Ezzel eldőlt, hogy 2019-ben a Juventus ellen fogja játszani első tétmérkőzését a Milan, ugyanis december 29. és január 20. között szünetel az olasz élvonalbeli bajnokság.

Érdekesség, hogy ez lesz a tizedik alkalom, hogy nem Olaszországban rendezik a szuperkupát. A Milan az elmúlt éveket tekintve 2016-ban Dohában, míg 2011-ben Pekingben emelte magasba a trófeát.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Az olasz szuperkupa meccsből mára marketing meccs lett. Nem mintha ezeknek a szuperkupáknak bármi értelme is lenne.

  2. Hát igen ez kicsit cink szerintem. Ennyi erővel egy Derby della Madonninat is megpályáztathatnánk ki fizet többet èrte ès lehet legközelebb Shanghajban lesz. A “római városi derbi” meg Rotterdamban?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Please enter your name here