Mirabelli több mérkőzést is a helyszínen fog megtekinteni a nyári világbajnokságon.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/13/andre-silva-lesz-az-egyik-legjobb-mirabelli/' addthis:title='“André Silva lesz az egyik legjobb” – Mirabelli '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“André Silva lesz az egyik legjobb” – Mirabelli

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója beszélt a közelgő világbajnokságról, Gianluigi Donnarummáról és a csapat céljairól is. Az olasz szakember szerint ígéretes jövő áll André Silva előtt, akinek időre van szüksége.

Mirabelli több mérkőzést is a helyszínen fog megtekinteni a nyári világbajnokságon.

“A világbajnokság egy fontos lehetőség lesz számunkra, hogy fenntartsuk a kapcsolatainkat. Ki lesz a világbajnok? Egyetértek mindenki jóslatával és az én favoritom Brazília és Argentína, de óvatosnak kell lenni Horvátországgal, mert mindig van meglepetés.” – mondta Mirabelli.

“Gigio Donnarumma? Jelenleg csend van körülötte. Ez jó dolog, tekintve amiket mondtak. Ő az olasz labdarúgás egyik értéke és szeretnénk hosszú időre megtartani. Raiola is nagyon nyugodt, nincs semmi probléma.”

A közelmúltban felmerült annak a lehetősége, hogy létrejön a Milan és a Monaco között egy André Silva-Radamel Falcao játékoscsere. Az olasz sportigazgató szerint erre nincs sok esély, ugyanis nem akarnak megválni a tehetséges fiatal portugál csatártól.

“Az üzlet valószínűtlennek tűnik. A kolumbiai egy nagyszerű játékos, de a pályafutásának vége felé jár, miközben a mi csatárunk egy fiatal srác. Ugyan akadtak nehézségei az első idényében, de időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon a Serie A-hoz. Meggyőződésünk, hogy André Silva lesz a világ egyik legjobb csatára. Nem kaptunk érte kifogástalan ajánlatot. Thiago Silva? Ő egy kiváló játékos. Sokan álmodnak a Milanról, a klubnak különleges varázsa van.”

“Céljaink? Szeretnénk megtartani a legjobb játékosainkat, még akkor is, ha nagy irántuk a kereslet. Biztosak vagyunk abban, hogy értékes csapatunk lesz. UEFA? Nem fogjuk felkészületlenül fogadni a döntést. Reméljük, hogy senki nem fogja elvenni tőlünk az Európa Liga-indulást, amit kiharcoltunk a pályán. Tisztában vannak azzal, hogy a Milan nélkül a kupasorozat elveszítené a varázsát. A szurkolóknak tudniuk kell, hogy a nap 24 órájában a csapat megerősítésén dolgozunk. A következő szezonban el kell érnünk a Bajnokok Ligáját.”

“Gattuso? Nagyszerűen meghálálta a bizalmat. Bízunk benne és boldogok vagyunk. Ő egy kiváló játékos volt és most egy nagyszerű edző.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012