Jelentés a sérültek állapotáról.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/04/12/romagnolirol-es-contirol-nyilatkozott-a-milan-csapatorvosa/' addthis:title='Romagnoliról és Contiról nyilatkozott a Milan orvosa '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Romagnoliról és Contiról nyilatkozott a Milan orvosa

Stefano Melegati, a Milan csapatorvosa szerint óvatosak Alessio Romagnoli sérülésével kapcsolatban és 10-12 napon belül újabb vizsgálatok várnak az olasz védőre.

A klub a hivatalos honlapján nemrég arról számolt be, hogy Romagnoli izomsérülést szedett össze a Sassuolo elleni meccsen. Ennek következtében ki kell hagynia a hétvégi Napoli elleni rangadót, valamint nagy valószínűséggel a Torino és a Benevento ellen sem léphet pályára.

Melegati csapatorvos tájékoztatást adott Romagnoli állapotáról. Az orvos elmondása szerint kis mértékű a sérülés, viszont nagyon óvatosak, hiszen a közeljövőben fontos mérkőzések várnak a Milanra. A tervek szerint 10-12 napon belül további vizsgálatok várnak a 23 éves válogatott védőre. Emellett a csapatorvos Andrea Contiról is beszélt, akinek egy héttel ezelőtt operálták meg a térdét. A műtét tökéletesen sikerült és Melegati szerint a játékos jól van. Az orvos nem határozott meg visszatérési időpontot, mivel a felépülés időt vesz igénybe és több lépésből áll.

Címkék: ,

A szerző: norberto012