Jelen pillanatban öt pont a különbség a tabellán az Inter és a Milan között.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/17/aprilis-4-en-potoljak-a-milanoi-derbit-hivatalos/' addthis:title='Április 4-én pótolják a milánói derbit – HIVATALOS '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Április 4-én pótolják a milánói derbit – HIVATALOS

Eldőlt, hogy mikor kerül megrendezésre a márciusban elhalasztott Milan-Inter összecsapás.

Eredetileg március 4-én rendezték volna a Derby della Madonninát a Serie A 27. fordulójában, azonban Davide Astori, a Fiorentina 31 éves csapatkapitányának tragikus halála miatt a forduló összes mérkőzését elhalasztották a vasárnapi játéknapon. Eddig kérdéses volt, hogy mikor pótolják a meccset, hiszen a piros-feketék meccsnaptára meglehetősen zsúfolt volt az Európa Liga-kötelezettségek miatt.

Ma délután bejelentették, hogy április 4-én, azaz szerdán pótolják az elhalasztott Milan-Inter összecsapást. A találkozó 18:30-kor kezdődik a San Siro stadionban. Azt megelőzően Gattuso együttese március 31-én a Juventusszal találkozik a Serie A-ban, majd pár nappal a milánói derbi után a Sassuolo látogat a San Siróba.

Jelen pillanatban öt pont a különbség a tabellán az ötödik helyen álló Inter és a hatodik Milan között.

A szerző: norberto012