"Rino sohasem adja fel egy pillanatra sem."<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/07/sheva-gattuso-visszaszerezte-a-milan-identitasat/' addthis:title='Sheva: “Gattuso visszaszerezte a Milan identitását” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Sheva: “Gattuso visszaszerezte a Milan identitását”

Andriy Shevchenko, a Milan korábbi ukrán klasszisa szerint Gennaro Gattuso érkezésével 180 fokos fordulatot vett a csapat és sikerült visszaszerezni az identitást.

Shevchenko és Gattuso mintegy hét éven keresztül, 1999 és 2006 között játszott együtt a Milanban és számos trófeát – többek között Scudettót és Bajnokok Ligáját – nyertek piros-fekete színekben. Sheva jelenleg az ukrán nemzeti csapat szövetségi kapitánya, míg Gattuso 2017 novembere óta a Milan első csapatát irányítja.

“Rino megváltoztatta a Milan arcát és visszaszerezte a csapat identitását illetve a hovatartozás érzetét. Azt várja el a játékosaitól, hogy versenyképesek és agresszívak legyenek. Ilyen volt játékosként is, szóval egyáltalán nem lep meg. Ő egy olyan személy, aki sohasem adja fel egy pillanatra sem. Nem fél semmitől, adódott számára egy lehetőség, amelyet kihasznál.” – mondta Shevchenko.

A piros-feketék minden sorozatot figyelembe véve 13 tétmérkőzés óta nem találtak legyőzőre, emellett sorozatban az elmúlt 6 meccsen gólt sem kaptak. A Milan nemrég bejutott az Olasz kupa döntőjébe, emellett továbbra is versenyben van az Európa Ligában, valamint a bajnokságban a kupaindulást jelentő helyekért.

“Remélem, hogy Gattuso bejuttatja a Milant a Bajnokok Ligájába, még akkor is, ha egy Dinamo Kijev-Milan párharcot nehezen élnék meg.” – tette hozzá.

Címkék: ,

A szerző: norberto012