Az olasz szakembert november végén nevezték ki a felnőtt csapat élére.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/02/11/gattusoval-hamarosan-2020-ig-hosszabbit-a-milan/' addthis:title='Gattusóval hamarosan 2020-ig hosszabbít a Milan? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gattusóval hamarosan 2020-ig hosszabbít a Milan?

A hírek szerint a Milan vezetősége azt fontolgatja, hogy meghosszabbítja Gennaro Gattuso szerződését.

Gattusót november végén nevezték ki az első csapat kispadjára és eddig 14 tétmérkőzésen 7 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség a mérleg, a rúgott gólok száma 19, a kapott góloké pedig 14. Az olasz szakember megbízatása eredetileg a szezon végéig szól, azonban a vezetőség több alkalommal is hangoztatta, hogy nem ideiglenes megoldásként tekintenek rá. Gattuso a szezon első felében a Primavera csapatot vezette.

A Tuttomercatoweb beszámolói szerint a Milannál olyannyira elégedettek Gattuso munkájával, hogy 2020 nyaráig meghosszabbítanák a szerződését. A csapat remek sorozatban van, ugyanis a bajnokságban az utóbbi 5 meccsből 4-et megnyert és 1 alkalommal döntetlent játszott, emellett versenyben van az Olasz kupában a döntőbe jutásért.

Címkék:

A szerző: norberto012