Nikola Kalinicnek, a csapat horvát válogatott csatárának nem áll szándékában távozni és több kínai együttes ajánlatára is nemet mondott – közölte a Corriere della Sera.

A 29 éves játékost a nyáron vette kölcsön a Milan mintegy 5 millió euróért és a megegyezés szerint a szezon végén további 20 millióért kötelezően meg kell vásárolnia. Kalinic eddig 16 bajnoki meccsen 4 gólt szerzett a Serie A-ban.

A Corriere della Sera szerint a Milan ajánlatokat kapott a kínai élvonalból Kalinic játékjogáért, azonban a horvát csatár nem szeretne távozni és visszautasította a megkereséseket. Egy évvel ezelőtt a kínai Tianjin Quanjian 50 millió eurót sem sajnált volna kifizetni Kalinicért a Fiorentinának, de az üzlet akkor sem valósult meg.

22 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Egyetértek. Aki szerint Niang jobb, az menjen el szemészetre. Niang egy Balotelli kettő, aki nem fut, mert azt hiszi, hogy ő a király. Balotelli is ezért nem lett soha senki, csak Niang még annyival gyengébb, hogy nem is ügyes a lasztival. Gykorlatilag teljesen használhatatlan. Kalinic legalább küzd, hajt. Még helyzetbe is sokszor, de nem mennek be a helyzetei. Én is azt gondolom, hogy ez kevés, de a horvát legalább valamilyen szinten alázattal van a futball és a csapattársai iránt.

   • Ellenkezőleg, Niang pont, hogy futni tud, mást nem. Borzasztó ügyetlen a labdával, a kapura 0 veszélyt jelent támadásban, viszont hajtott a pályán, védekezett rendesen.
    Fölösleges Kaliniccsel összehasonlítani, azt hiszem mind egyetérthetünk minimum egy dologban: mindketten kevesek egy olyan Milanba, amelynek komolyabb tervei vannak.

 1. Félre ne értsetek én is eladnám de nem vele van a probléma,a befejezőcsatárok csapatjáték nélkül nem tudnak érvényesülni,,küszködöt Bacca is és most Kalinic is,az meg hogy Niang jobb nála az egy vicc,,A horvát azért képes a gólokat rugni ha van kiszolgálás mig Niang egyszerüen irtózik a labdától,a kapu pedig idegen tárgy számára

 2. Most azonnal mehet, segítek csomagolni neki, bizonyította hogy sajnos kevés, Niang hoz nem hasonlítanám de Baccához se mert ő itt bizonyított nálunk, a második évében Montella sikeresen leépített szóval nem abból kéne kiindulni

 3. Szerintem érthető, hogy nem akar Kínába menni. Melyikőnk tenné ezt az ő helyében?
  Állandó kezdő egy jó nevű csapatban, kellemes fizuval, stb..
  Ha azért hoztuk, hogy télen eladjuk, akkor keressünk neki európai csapatot!
  Ha azért jött, mert bíztunk benne, csak nem vált be, akkor miért kezdő?
  Ha még bízunk benne, akkor meg miért adnánk el?