Nikola Kalinicnek, a csapat horvát válogatott csatárának nem áll szándékában távozni és több kínai együttes...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/03/kalinic-elutasitotta-a-kinabol-erkezo-ajanlatokat/' addthis:title='Kalinic elutasította a Kínából érkező ajánlatokat '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kalinic elutasította a Kínából érkező ajánlatokat

Nikola Kalinicnek, a csapat horvát válogatott csatárának nem áll szándékában távozni és több kínai együttes ajánlatára is nemet mondott – közölte a Corriere della Sera.

A 29 éves játékost a nyáron vette kölcsön a Milan mintegy 5 millió euróért és a megegyezés szerint a szezon végén további 20 millióért kötelezően meg kell vásárolnia. Kalinic eddig 16 bajnoki meccsen 4 gólt szerzett a Serie A-ban.

A Corriere della Sera szerint a Milan ajánlatokat kapott a kínai élvonalból Kalinic játékjogáért, azonban a horvát csatár nem szeretne távozni és visszautasította a megkereséseket. Egy évvel ezelőtt a kínai Tianjin Quanjian 50 millió eurót sem sajnált volna kifizetni Kalinicért a Fiorentinának, de az üzlet akkor sem valósult meg.

Címkék:

A szerző: norberto012