Ma ünnepli 20. születésnapját a Milan saját nevelésű csatára, Patrick Cutrone. Cutrone 1998. január 3-án...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/03/cutrone-ma-20-eves/' addthis:title='Cutrone ma 20 éves '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cutrone ma 20 éves

Ma ünnepli 20. születésnapját a Milan saját nevelésű csatára, Patrick Cutrone.

Cutrone 1998. január 3-án született Como városában, Olaszországban és a Paradiense együttesénél kezdte a pályafutását, majd 2006-ban 8 évesen csatlakozott a Milan utánpótlásához. Az évek során végigjárta a korosztályos csapatokat és összesen 110 szerzett góllal ő lett a klub történetének legeredményesebb játékosa az utánpótlás szektorban. A felnőtt csapatban tavaly májusban mutatkozott be 19 évesen, 4 hónaposan és 18 naposan egy Bologna elleni 3-0-ra megnyert bajnokin.

Az olasz utánpótlás válogatott csatár az előszezonban két gólt szerzett a Bayern München elleni felkészülési meccsen, augusztusban pedig élesben is megkapta a bizonyítási lehetőséget. Cutrone az első két fordulóban a Crotone és a Cagliari kapuját is bevette.

Cutrone ebben az idényben 24 tétmérkőzésen 9 alkalommal volt eredményes a Milanban.

Cutrone ma 20 éves.

Isten éltesse sokáig!

Címkék:

A szerző: norberto012