Az Inter elleni kupamérkőzést eldöntő Patrick Cutrone boldogan nyilatkozott a továbbjutást követően és elmondta, hogy gyerekkora óta erről a pillanatról álmodott.

Mint ismert, a Milan szerda este 0-0-s rendes játékidőt követően a hosszabbításban legyőzte a városi rivális Intert, így továbbjutott az Olasz kupa elődöntőjébe. A meccs után a gólszerző Cutrone nyilatkozott, valamint megszólalt a debütáló Antonio Donnarumma és Lucas Biglia is.

“Egy derbit sohasem nevezhetünk átlagos mérkőzésnek. Erre a győzelemre volt szükségünk morális szempontból és szeretnék mindenkinek gratulálni. Hihetetlen érzés volt, ez életem legszebb és legjelentősebb gólja. Boldogok vagyunk, hogy nyertünk és továbbjutottunk a következő körbe, de most a Fiorentina elleni meccsre kell készülnünk. Mindig keményen dolgoztunk, még akkor is, amikor kikaptunk. Ezúttal csapatként játszottunk és a csereként pályára lépők is mindent beleadtak a győzelemért. Segíteni akarok a csapatnak kezdőként vagy csereként beállva. Természetesen boldog vagyok, ha játszhatok, de mindig készen állok. Gattuso bátorított minket és azt kérte, hogy nyerjük meg a mérkőzést.” – nyilatkozott Cutrone a találkozó után.

“Bebizonyítottuk, hogy egységesek vagyunk és az első pillanattól kezdve mindent megtettünk a győzelemért. A gólom? Ezt az érzést nem lehet leírni, gyerekkorom óta erről álmodtam. Szeretném a családomnak ajánlani a gólomat, mert mindig támogattak engem.”

“Az az álmom, hogy maradjak a csapatban, mert imádom a Milant.”

Antonio DONNARUMMA: “Mindig keményen edzettem és csendben végeztem a munkámat. Nem is álmodhattam volna ennél jobb bemutatkozásról. A kemény munka kifizetődő és szerencsére minden jól ment. Szerettem volna megragadni az adódó lehetőséget. Meglepődtem, amikor meghallottam, hogy Marco (Storari) megsérült, de azt mondtam magamnak, hogy élnem kell a lehetőséggel és jól kell éreznem magamat a pályán. Az elmúlt néhány mérkőzésen egyre jobbak voltunk, a csapat nyugodt volt és végül jött az eredmény is. Elképesztő érzés volt kezdeni, védeni és átélni Cutrone gólját a Curva Sud előtt. Gigio támogatása? Csodálatos kapcsolatunk van. Amikor játszik, ugyanúgy támogatom őt. Ő is nagyon örült a győzelemnek.”

Lucas BIGLIA: “Remélem, hogy most kezdődik a szezonom a Milannal. Ez egy fontos győzelem, magunk mögött kell hagynunk a negatív eredményeket és folytatni a munkát az edzővel. Az egész csapat jól teljesített és még sok mérkőzés vár ránk. Mindenki készen áll. Reméljük, hogy egészen a végéig jutunk az Olasz kupában és sikerül felkapaszkodni a tabellán a bajnokságban.”

2 hozzászólás a bejegyzéshez