A Milan az utolsó pillanatban kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Benevento otthonában. Az...

Gattuso: “Egy késszúrás kevésbé fájna, mint a gól”

A Milan az utolsó pillanatban kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Benevento otthonában. Az újonc együttes az első pontját szerezte az olasz élvonalban, ezt megelőzően 14 meccséből 14-et elveszített. A találkozót követően csalódottan értékelt Gennaro Gattuso, a Milan vezetőedzője.

“Egy hete dolgozunk együtt és néhány dolgon sikerült változtatni. Időre van szükségem, hogy a csapat úgy játsszon, ahogy én szeretném. Nincs vigasz vagy kifogás. Nem mindig játszottunk jól, de a végéig próbáltunk nyerni. A Benevento nem érdemelte meg, hogy az utolsó 5 mérkőzését elveszítse és ellenünk sikerült az utolsó utáni pillanatban gólt szerezniük. Megcsinálták a saját szerencséjüket. Személy szerint nagyon beleélem magam minden mérkőzésben és ezt nagyon szerettem volna megnyerni. A változtatások? A középpályásaink nem tudták megtartani a labdát, az egyetlen aki jól teljesített az Kessié volt. Győzelemmel akartam hazatérni, ezért cseréltem be egy újabb védőt. Nem éreztem azt, hogy az ellenfél veszélyes lehet ránk.” - mondta Gattuso a meccs után.

“Még nagyon hosszú az út. Egy kemény munkával eltelt hét után csapatszellemet és győzni akarást láttam. A munka kifizetődik, ezért egységesnek kell maradnunk. Nekem kell lennem az elsőnek, aki meggyőződést mutat és nyugalmat sugároz. Senki sem elégedett, de még számtalan mérkőzés vár ránk. Egy győzelem önbizalmat adhatott volna nekünk, de sajnos ez nem jött össze. Tovább kell fejlődnünk és nem szabad feladni.”

“Fáj, csak ezt tudom mondani. Egy késszúrás kevésbé fájna, mint ez a gól az utolsó másodpercben. Fájdalmas ilyen gólt kapni. Az utolsó 15 percben szenvedtünk, majd kaptunk egy furcsa gólt. Sohasem gondoltam volna, hogy az ellenfél kapusa fog gólt szerezni ellenünk az utolsó pillanatban. Talán úgy tűnhetett, hogy a csapat csak besétál az öltözőbe, mintha mi sem történt volna, azonban én csalódottságot láttam. Mi vagyunk a Milan és többet kell tennünk, mert a jelenlegi szint az nem elég. Ez volt az első meccsem egy olyan csapat vezetőedzőjeként, amelyet sok éven át képviseltem. Szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak, amiért az első naptól lelkesedést és elkötelezettséget mutattak.”

 

Címkék: ,

A szerző: Isaackar92