A 19 éves játékos beszélt az olasz válogatottról és a csapattársáról, Cutronéról.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/13/mindig-csodalatos-a-karszalagot-viselni-locatelli/' addthis:title='“Mindig csodálatos a karszalagot viselni” – Locatelli '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“Mindig csodálatos a karszalagot viselni” – Locatelli

Manuel Locatelli, a Milan saját nevelésű középpályása beszélt az olasz válogatottról illetve csapattársáról és barátjáról, Patrick Cutronéról.

Az olasz U21-es válogatott kedden Frosinonéban játszik felkészülési mérkőzést Oroszországgal, a találkozón várhatóan Locatelli és Cutrone is kezdeni fog, előbbi csapatkapitányként. Davide Calabria a legutóbbi bajnokin bokasérülést szedett össze, ezért ő biztosan nem léphet pályára a korosztályos nemzeti csapatban.

“Mindig csodálatos a csapatkapitányi karszalagot viselni. Köszönöm az edzőnek, hogy ezt lehetővé tette számomra. Nehéz lesz megnyerni sorozatban a negyedik mérkőzésünket, de jó formában vagyunk és intenzíven dolgozunk az edzéseken. Nem szabad abban a tudatban játszanunk, hogy nincs tétje a meccsnek, mert ez egy felkészülés az Európa-bajnokságra.” – mondta Locatelli a Rai Sportnak.

“Cutrone? Ez egy életre szóló barátság. A Milanban és a válogatott edzőtáborában is egy szobában vagyunk. Együtt nőttünk fel és együtt tettük meg a lépéseket az idáig vezető úton.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012