Milan-Genoa 0-0.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/10/22/keptelen-nyerni-a-milan-dontetlen-a-genoa-ellen/' addthis:title='Képtelen nyerni a Milan, döntetlen a Genoa ellen '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Képtelen nyerni a Milan, döntetlen a Genoa ellen

Sorozatban negyedik mérkőzését sem tudta megnyerni a Milan a bajnokságban. A piros-feketék vasárnap délután 0-0-s döntetlent játszottak a 17. helyezett Genoával és a meccs nagy részét emberhátrányban töltötték Leonardo Bonucci kiállítása miatt.

A Milan a 25. perctől 10 emberrel játszott otthon a Genoa ellen, miután a játékvezető könyöklés miatt kiállította Bonuccit. Az emberhátrány ellenére több ígéretes gólhelyzet is adódott a hazaiak előtt, azonban ezek rendre kimaradtak és nem született gól. Az újabb csalódást keltő eredmény után még bizonytalanabb Vincenzo Montella helyzete. A Milan legutóbb egy hónappal ezelőtt, szeptember 20-án a Spal ellen tudott győzni a bajnokságban.

MILAN – GENOA 0-0

Időpont: 2017.10.22. 15:00
Helyszín: Stadio San Siro, Milánó
Játékvezető: Giacomelli
Gólszerzők: -
Sárga lapok: Zukanovic, Taarabt
Piros lap: Bonucci (25.)

>> KEZDŐCSAPATOK:

MILAN: G. Donnarumma; Zapata, Bonucci, Rodriguez; Borini, Kessié, Biglia, Bonaventura (Calabria 67.); Suso, Çalhanoglu (Romagnoli 26.); Kalinic (Cutrone 84.).

Cserék: Storari, A. Donnarumma, Abate, Gomez, Paletta, Musacchio, Mauri, Montolivo, Locatelli, André Silva.

GENOA: Perin; Izzo, Rossettini, Zukanovic; Rosi (Lazovic 52.), Bertolacci, Veloso, Laxalt; Rigoni (Ricci 77.), Taarabt; Galabinov (Lapadula 52.).

Cserék: Lamanna, Biraschi, Gentiletti, Cofie, Omeonga, Brlek, Palladino, Pellegri, Pandev.

Címkék:

A szerző: norberto012