A legfrissebb hírek szerint a Milannak és az Internek sem áll szándékában elhagyni a San...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/10/04/a-milan-es-az-inter-kozosen-felujitana-a-san-sirot/' addthis:title='A Milan és az Inter közösen felújítaná a San Sirót '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan és az Inter közösen felújítaná a San Sirót

A legfrissebb hírek szerint a Milannak és az Internek sem áll szándékában elhagyni a San Sirót.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy a Milan saját stadion építésébe kezd, s már az erre vonatkozó tervek is elkészültek, de végül különböző okok miatt nem jött lére a stadionprojekt, amely egy körülbelül 48 ezer néző befogadására alkalmas létesítmény felépítését foglalta magába a Casa Milanhoz közel.

Néhány nappal ezelőtt volt egy találkozó a Milan és az Inter képviselői, valamint Giuseppe Sala, Milánó polgármestere között. A találkozót követően Sala megerősítette, hogy mind a Milan, mind pedig az Inter azon az állásponton van, miszerint új aréna építése helyett inkább befektetne a San Siro felújításába.

“Közösen egyetértettünk abban, hogy Milánó városának illetve mindkét klubnak értékes eleme egy modern és felújított stadion. Célunk, hogy néhány hónapon belül megtaláljuk a mindkét klub igényeit kielégítő megoldást. Mindkét fél készen áll befektetni a felújításba.” – mondta Sala, Milánó polgármestere.

A San Siro néhány héttel ezelőtt ünnepelte fennállásának 91. születésnapját. A létesítmény Olaszország legnagyobb stadionja a maga 80.018 fős befogadóképességével.

Címkék: ,

A szerző: norberto012