Minden jel arra utal, hogy Nikola Kalinic, a Fiorentina csatára lesz a Milan következő igazolása....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/18/megvan-az-egyezseg-kalinic-erkezik-sajtohir/' addthis:title='Megvan az egyezség, Kalinic érkezik – sajtóhír '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Megvan az egyezség, Kalinic érkezik – sajtóhír

Minden jel arra utal, hogy Nikola Kalinic, a Fiorentina csatára lesz a Milan következő igazolása.

Mint azt megírtuk, a csütörtöki Shkendija elleni meccs után Marco Fassone, a klub vezérigazgatója nyiltan elismerte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Fiorentinával. Pénteken a Sky Sport Italia, a La Gazzetta dello Sport, a Tuttomercatoweb, a SportItalia és a Calciomercato.com arról számolt be, hogy a firenzei együttes elfogadta a piros-feketék ajánlatát Kalinicért, így a horvát csatár a Milanban fogja folytatni a pályafutását.

Sajtóhírek szerint a milánói klub 5 millió euróért veszi kölcsön a 29 éves horvát válogatott játékost, akit a megegyezés alapján egy év múlva további 20 millió euróért kötelezően meg kell vásárolni. Ezzel a teljes átigazolási ár eléri a 25 millió eurót. Nikola jelenleg Horvátországban tartózkodik és várja, hogy engedélyt kapjon az orvosi vizsgálatok elvégzésére. A játékos várhatóan egy 4 évre szóló szerződést fog aláírni a Milannal és fizetése – bónuszokkal együtt – évi 3,5 millió euró lehet.

Kalinic lesz a Milan 11. nyári igazolása Mateo Musacchio, Franck Kessié, Ricardo Rodriguez, André Silva, Fabio Borini, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Antonio Donnarumma, Leonardo Bonucci és Lucas Biglia után.

Kalinic az előző szezonban 42 tétmérkőzésen 20 gólt szerzett és 4 gólpassz osztott ki a Fiorentinában.

Címkék: ,

A szerző: norberto012