Vincenzo Montella, a csapat olasz vezetőedzője ma ünnepli 43. születésnapját. Montella játékosként az Empoliban, a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/18/montella-ma-unnepli-43-szuletesnapjat/' addthis:title='Montella ma ünnepli 43. születésnapját '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Montella ma ünnepli 43. születésnapját

Vincenzo Montella, a csapat olasz vezetőedzője ma ünnepli 43. születésnapját.

Montella játékosként az Empoliban, a Genoában és a Sampdoriában is megfordult, majd 1999-ben csatlakozott a Romához, ahol 10 esztendőt töltött. Labdarúgó pályafutását 2009-ben fejezte be, ezt követően edzőnek állt és a Roma utánpótlásában kapott munkát. Később a Catania, a Fiorentina és a Sampdoria élére is kinevezték, mielőtt 2016 nyarán a Milan vezetőedzője lett.

Az olasz szakember ebben a szezonban 41 tétmérkőzésen irányította a piros-feketéket, a mérleg 19 győzelem, 10 döntetlen és 12 vereség. Montella egy esztendő alatt eddig 1 Olasz szuperkupát nyert a csapattal.

Montella ma 43 éves.

Isten éltesse sokáig!

Címkék:

A szerző: norberto012