Massimiliano Mirabelli, a Milan sportigazgatója szerint a klub csalódottan vette tudomásul, hogy Gianluigi Donnarumma nem...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/17/mirabelli-kapust-keresunk-aki-melto-a-milanhoz/' addthis:title='Mirabelli: “Kapust keresünk, aki méltó a Milanhoz” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Mirabelli: “Kapust keresünk, aki méltó a Milanhoz”

Massimiliano Mirabelli, a Milan sportigazgatója szerint a klub csalódottan vette tudomásul, hogy Gianluigi Donnarumma nem hajlandó meghosszabbítani a szerződését. Az olasz szakember szerint minden egyes játékosnak fel kell fognia, hogy mit jelent viselni a piros-fekete mezt.

“Szerettük volna Donnarummát a Milan szimbólumává tenni a rajongóink számára és Gigiónak mindene megvolt, hogy betöltse ezt a szerepet. Megkapta volna a csapatkapitányi karszalagot és őszintén szólva ez egy óriási ajánlat volt, figyelembe véve a fiatalkorát és a Milan helyzetét. Öt évre nettó 25 millió eurót ajánlottunk neki, amely a klub számára 50 millió eurós kiadást jelent. Emberileg csalódottak voltunk, különösen azért, mert nem volt lehetőség tárgyalni. Nem igaz, hogy a csütörtöki találkozón feszültség és vita volt Mino Raiolával. Értesültünk a helyzetről és mindenki ment saját útjára. Természetesen nagyon szomorúak vagyunk, ahogy a rajongóink is, de tiszteletben kell tartanunk Gigio és Raiola döntését, mert mindenki számára szabad a választás, amit jónak gondol.” – mondta Mirabelli.

“Most egy olyan kapust keresünk, aki méltó a Milanhoz. Mi lesz Donnarummával? Jelenleg semmi nem fog történni. Azt az utasítást kaptuk a tulajdonosoktól, hogy nem fogadjuk el az ajánlatokat. Ennek oka, hogy Donnarumma megfizethetetlen és ezért most nem fogjuk eladni. Egy dolognak világosnak kell lennie: bárkinek, aki a Milanban játszik és aki a csapathoz szerződik meg kell értenie, hogy mit jelent viselni a Milan mezt és mindig a legmagasabb célt kell kitűznie minden sorozatban.” – tette hozzá.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője szerint Donnarumma pótlására Mattia Perin, Neto vagy Bernd Leno a legesélyesebb. Eközben a hírek szerint hamarosan egy 30 millió euró körüli hivatalos ajánlat várható a Real Madridtól.

Címkék: ,

A szerző: norberto012