A legfrissebb hírek szerint eddig hat kapus neve merült fel a Milannál, nevezetesen Norberto Neto,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/16/maris-donnarumma-helyetteset-keresi-a-vezetoseg/' addthis:title='Máris Donnarumma helyettesét keresi a vezetőség '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Máris Donnarumma helyettesét keresi a vezetőség

A legfrissebb hírek szerint eddig hat kapus neve merült fel a Milannál, nevezetesen Norberto Neto, Wojciech Szczesny, Mattia Perin, Alex Meret, Pepe Reina és Kevin Trapp.

Mint arról beszámoltunk, Gianluigi Donnarumma tegnap úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg az egy év múlva lejáró szerződését, így a klub vezetősége kénytelen új kapus után nézni. A Sky Sport Italia szerint az egyik kiszemelt a Juventus cserekapusa, a 27 esztendős Neto. A brazil hálóőr árát 10 millió euróban határozta meg a torinói együttes. Netót a Watford, a Valencia és a Napoli is szerződtetné.

A Milan és a Genoa közötti jó kapcsolatnak köszönhetően Perin neve is képben van. A 24 éves kapust az egyik legnagyobb tehetségnek tartották, azonban a sérülések közbeszóltak és rövid időn belül kétszer is súlyos térdsérülése volt. Másik jelölt Meret, aki az olasz másodosztályt megnyerő SPAL kapuját védte ebben a szezonban.

Állítólag Donnarumma pótlására felmerült Szczesny és Pepe Reina neve is, utóbbi érkezésére viszont nagyon kevés az esély, míg Szczesny az elmúlt két idényben a Roma kapuját védte, azonban idén nyáron a kölcsönszerződés lejártával visszatér az Arsenalhoz. Úgy tűnik, hogy a Roma szeretné végleg megtartani, de eddig még nem született megállapodás az átigazolási árról.

Végül az RMC Sport beszámolói szerint a Milan érdeklődik a Paris Saint-Germain kapusa, Kevin Trapp iránt. A francia hírügynökség úgy tudja, hogy a piros-feketék lépéseket tettek a 26 éves kapus megszerzése felé. Trapp nyitott a klubváltásra és szívesen csatlakozna a Milanhoz, viszont a PSG mintegy 18 millió eurót kér érte.

Címkék: , , , ,

A szerző: norberto012