Gennaro Gattuso elfogadta a Milan ajánlatát és a következő szezonban a Primavera csapatot fogja irányítani....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/25/gattuso-visszater-a-primavera-csapat-edzoje-lesz/' addthis:title='Gattuso visszatér, a Primavera csapat edzője lesz '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gattuso visszatér, a Primavera csapat edzője lesz

Gennaro Gattuso elfogadta a Milan ajánlatát és a következő szezonban a Primavera csapatot fogja irányítani.

A korábbi kétszeres BL-győztes világbajnok középpályás 2012-ben, 13 év szolgálat után intett búcsút a Milannak és egy évvel később edzői karrierbe kezdett. A 39 éves szakember az FC Sion, a Palermo és az OFI Kréta vezetőedzője volt, legutóbb pedig a másodosztályú Pisa együttesének kispadján ült.

Gattuso az elmúlt napokban találkozott a Milan vezetőségével és felajánlották neki a Primavera csapat irányítását. A korábbi olasz középpályás elfogadta az ajánlatot és a kinevezését pénteken délután jelenthetik be hivatalosan.

“Nagyon boldog vagyok. Ezt nem tettem volna meg senki másért, csak a Milanért. Ez nem visszalépés számomra, úgy gondolom, hogy helyesen döntöttem. Visszatérek egy dicsőséges klubhoz, amelynek célja, hogy ismét régi fényében tündököljön. A Primavera csapatot fogom irányítani, de szoros kapcsolatban leszek az első csapattal, hiszen ugyanabban a játékrendszerben kell játszani. Montella egy nagyszerű edző és figyelembe fogom venni a tanácsait. Nagyon lelkes vagyok és alig várom, hogy megkezdhessem a munkát.” – mondta izgatottan Gattuso, aki játékos pályafutása alatt 10 trófeát zsebelt be a Milannal.

Gattuso a nyártól Stefano Nava helyét veszi át a Milan Primavera élén.

Címkék: ,

A szerző: norberto012