A legfrissebb hírek szerint az olasz élvonalbeli bajnokságba feljutó Spal szeretné kölcsönvenni a következő idényre...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/18/locatellit-kolcsonvenne-a-frissen-feljuto-olasz-klub/' addthis:title='Locatellit kölcsönvenné a frissen feljutó olasz klub '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Locatellit kölcsönvenné a frissen feljutó olasz klub

A legfrissebb hírek szerint az olasz élvonalbeli bajnokságba feljutó Spal szeretné kölcsönvenni a következő idényre a Milan fiatal tehetségét, Manuel Locatellit.

A 19 éves középpályás tavaly áprilisban mutatkozott be a felnőtt csapatban és ebben a szezonban 27 tétmeccsen kapott játéklehetőséget, ezeken 2 gólt szerzett. A közelmúltban felmerült annak a lehetősége, hogy a klub a nyáron kölcsönadhatja Locatellit, hogy folyamatos játéklehetőséggel tapasztalatot szerezzen az olasz élvonalban.

Az Il Resto del Carlino újság szerint az olasz másodosztály listavezetője, a Spal érdeklődik Locatelli iránt.

A Spal ugyan az előző fordulóban kikapott a Terni otthonában, de az eredmények alakulása miatt egy fordulóval a vége előtt már biztos a feljutása. A ferrarai együttes legutóbb 49 esztendővel ezelőtt, 1968-ban szerepelt a Serie A-ban.

Címkék: ,

A szerző: norberto012