A várakozások szerint a Primavera csapat középpályása, Niccolo Zanellato a következő szezont a felnőtt csapat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/27/nyartol-a-felnottekhez-kerulhet-a-fiatal-kozeppalyas/' addthis:title='Nyártól a felnőttekhez kerülhet a fiatal középpályás '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Nyártól a felnőttekhez kerülhet a fiatal középpályás

A várakozások szerint a Primavera csapat középpályása, Niccolo Zanellato a következő szezont a felnőtt csapat tagjaként fogja megkezdeni.

A 18 esztendős játékos tavaly nyáron a csapattal tartott az amerikai turnéra és felkészülési mérkőzésen többször is lehetőséget kapott Vincenzo Montellától. Zanellato ebben a szezonban a Primaverában játszik és 28 tétmeccsen 8 gólt szerzett, valamint 1 gólpasszt is kiosztott.

Várhatóan Zanellato a következő szezonban a felnőtt keret tagja lesz – írja a Calciomercato.com internetes oldal. Így az olasz középpályás követheti Gianluigi Donnarummát, Davide Calabriát és Manuel Locatellit az első csapathoz.

Zanellato szerződését tavaly szeptemberben két évvel, 2019 nyaráig hosszabbította meg a klub.

Címkék:

A szerző: norberto012