A Milan új vezetősége Cesc Fabregas személyében egy világbajnok középpályással erősítené meg a keretet a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/18/fabregas-ismet-a-milan-celkeresztjeben-sajtohir/' addthis:title='Fabregas ismét a Milan célkeresztjében – sajtóhír '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fabregas ismét a Milan célkeresztjében – sajtóhír

A Milan új vezetősége Cesc Fabregas személyében egy világbajnok középpályással erősítené meg a keretet a nyári átigazolási időszakban. A hírek szerint a 29 éves játékos árát a londoni klub 25 millió euróra becsüli.

Nem titok, hogy a piros-feketék elsősorban a középpályát szeretnék megerősíteni a nyáron, ugyanis Mati Fernandez mellett vélhetően Mario Pasalic is távozni fog. Jelenleg mindketten kölcsönben vannak a csapatnál és a szezon végén visszatérhetnek korábbi klubjukhoz.

A Calciomercato.com átigazolásokra specializálódott oldal és a Daily Star értesülései szerint a Milan szemet vetett a Premier League-ben szereplő Chelsea középpályására, Fabregasra. A spanyol világbajnok és Európa-bajnok játékos ebben a szezonban csupán 9 bajnoki meccsen kezdett, mivel Antonio Conte a kezdőcsapatban inkább N’Golo Kantét és Nemanja Maticot favorizálja. A Milan új tulajdonosai szeretnék, ha Fabregas az első nyári érkezők között lenne.

Állítólag a Chelsea 25 millió euró körüli összeget kér a 29 éves középpályásért.

Ugyanakkor a fizetési igény is gondot okozhat a milánóiaknak, hiszen Fabregas évi 4,5 millió eurós bért szeretne.

Címkék: ,

A szerző: norberto012