Giovanni Crociata és Ivan De Santis szerződést hosszabbított a Milannal – jelentette be a klub...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2016/04/01/crociata-es-de-santis-hosszabbitott-hivatalos/' addthis:title='Crociata és De Santis hosszabbított – hivatalos '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Crociata és De Santis hosszabbított – hivatalos

Giovanni Crociata és Ivan De Santis szerződést hosszabbított a Milannal – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Az elmúlt egy évben számos nagy tehetség került ki a Milan utánpótlásából, nevezetesen Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria és Manuel Locatelli.

A klub péntek délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két játékos szerződést hosszabbított a Primavera csapatból, nevezetesen Giovanni Crociata és Ivan De Santis. Mindkét játékos új szerződése 2018 nyaráig szól. Crociata posztját tekintve középpályás és augusztusban lesz 19 éves. Ebben a szezonban 24 tétmeccsen 4 gólt szerzett a Primavera csapatban. De Santis középhátvéd és nem akármilyen teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, hiszen védő létére rendkívül gólerős, idén 9 alkalommal volt eredményes.

A szerző: norberto012