Ivan De Santis személyében újabb játékos kerülhet fel az első csapathoz a következő szezonban. Az...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2016/03/12/jovore-az-elso-csapattal-keszulhet-a-goleros-vedo/' addthis:title='Jövőre az első csapattal készülhet a gólerős védő '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jövőre az első csapattal készülhet a gólerős védő

Ivan De Santis személyében újabb játékos kerülhet fel az első csapathoz a következő szezonban.

Az olasz játékos a Primavera csapatban szerepel és nem akármilyen teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, ugyanis középhátvéd léttére rendkívül gólerős. De Santis ebben a szezonban összesen 10 gólnál jár, ebből 8-at a bajnokságban, 1-et a kupában és szintén 1-et a válogatottban szerzett. A Tuttosport szerint elképzelhető, hogy De Santis a következő idényben a felnőtt csapat tagja lesz. Az utóbbi időben többen is felkerültek a Primaverából az első csapatba, nevezetesen Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria és Manuel Locatelli.

A 18 esztendős védő a Primavera csapat házi góllövőlistáján a harmadik helyen áll. A legeredményesebb játékos Patrick Cutrone 10 bajnoki góllal, majd Andrea Vassallo jön 9 találattal.

Címkék: ,

A szerző: norberto012