A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Alessandro Nesta, a Milan olasz védője az Egyesült...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2012/04/30/nesta-megy-marad/' addthis:title='Nesta megy? Marad? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Nesta megy? Marad?

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Alessandro Nesta, a Milan olasz védője az Egyesült Államokban, az MLS ligában folytathatja pályafutását.

Mint ismert, Alessandro Nesta egyike annak a 10 játékosnak, akinek 2012 nyarán lejár a szerződése a Milannál. A sajtó már rengeteg alkalommal cikkezett az esetleges maradásáról, vagy távozásáról. A legfrissebb pletykák szerint a védőnek Egyesült Államok jöhet szóba, mint következő állomás. Ugyanakkor állítólag a Milan tervei között az szerepel, hogy Nestával hosszabbítanak, és a következő szezonban kiegészítő emberként, 18-20 mérkőzésen kaphatna szerepet.

Az olasz La Gazzetta dello Sport már beszámolt róla, hogy a korábbi olasz válogatott védő nem fog a Juventushoz igazolni, de szívesen játszana a MLS ligában szereplő New York Red Bulls csapatánál. Ha ez megtörténne, akkor a korábbi Arsenal legendával, Thierry Henryvel szerepelhetne egy csapatban.

A 36 éves Nesta jelenlegi fizetése 2.5 millió euró, és 2002-ben igazolt a Lazio csapatából a rossonerikhez, és azóta 223 hivatalos mérkőzésen lépett pályára.

Címkék:

A szerző: norberto012